DIZAJNERSKI PROSTOR KOJI OSVAJA

Moderan trosobni stan uređen po ukusu vlasnika

 Anastasia Kulhava
Danas vas vodimo u besprijekorno osmišljen interijer, pretvoren u ugodno mjesto za život jedne obitelji

Sigurno ste se barem jednom pitali kako bi bilo živjeti u stanu uređenom bez ograničenja, barem onih koja se tiču kvadrature i budžeta. Upravo su se pred takvim izazovom našli ukrajinski dizajneri Anastasia Kulhava i Nik Gusev koji potpisuju uređenje ovog divnog trosobnog stana. Ovaj je obiteljski dom smješten u Kijevu savršen primjer koji potvrđuje ovu tezu da se svaki stan može urediti po ukusu, ali i potrebama vlasnika.

Stan se sastoji od dvije spavaće sobe (jedna glavna i druga manja), prostranog dnevnog boravka funkcionalno spojenog s kuhinjom i blagovaonicom te moderno uređene kupaonice. Tijekom opremanja i dekoriranja stana, dizajneri su imali potpunu slobodu, budući da su na raspolaganje dobili veliku kvadraturu. Iako se i kod uređenja velikih prostora može pogriješiti, dizajneri su oduševili konačnim rezultatom.

Svaki od dijelova u stanu uređen je na pametan i funkcionalan način, a stil koji prevladava u interijeru jest minimalizam. 'Manje je više' nikad nije loš izbor za uređenje stanova, pogotovo ako je prioritet vlasnika iskoristiti svaki centimetar u stanu koliko je god to moguće. Upravo je to slučaj u ovom prostoru koji ima sve što je potrebno za ugodan obiteljski život.

Paleta boja u ovom trosobnom stanu sasvim je jednostavna, s mnogo bijelih elementa u koju se savršeno uklopio kvalitetni drveni pod koji u cijeli prostor unosi određenu dozu topline. Dizajneri su se kod uređenja posebno bazirali na prirodno svjetlo kako bi cijeli stan izgledao još vedrije i prostranije.

Iako je sve uređeno sasvim jednostavno i minimalistički, određeni detalji poput tamnog namještaja ili drvenih elemenata (pogotovo u kupaonici), cijelom interijeru daju određen dašak luksuza te posebnosti.

Foto: Anastasia Kulhava

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. travanj 2024 23:59