26 DIVNO UREĐENIH KVADRATA

Mali, ali stilski jako lijep stan

Internet je meka za sve koji vole lijepo ili traže kreativna dizajnerska rješenja za uređenje interijera

Male i one malo veće, raskošne i luksuzno uređene, sve ih volimo, i s velikom pažnjom proučavamo, dok beskonačni nizovi 0 i 1 nude brojne savjete i ideje koje nas nadahnjuju, pomažu i potiču da se upustimo u kreiranje vlastitog utočišta za život.

Pritom, izuzetno cijenimo interijere manje kvadrature, gdje domišljata rješenja arhitekta i dizajnera najbolje dolaze do izražaja. Jedan takav funkcionalan i privlačan vam donosimo u ovom postu i vjerujemo da će vam se svidjeti. Riječ je o pravoj maloj interijerskoj poslastici.

Unutar svega 26 četvornih metara dizajner Eugene Sarajevo uredio je interijer za mladu poslovnu ženu. Interijer karakterizira izvrstan tlocrtni raspored i mnoštvom vješto skrivenih ugradbenih ormara. Moderno opremljen s funkcionalnom kuhinjom, elegantnom dnevnom zonom sa sofom na razvlačenje, koja se u par poteza pretvara u udoban krevet za spavanje, prostranom garderobom i malim radnim kutkom prostor ispunjava sve potrebe vlasnice i izgleda vrlo prozračno, i ugodno, ali ne i dosadno, unatoč dominantnim tonovima bijele boje i svijetlog drva. Dinamika je dobivena kombinacijom svježih svijetloplavih i zelenih tonova te naglašenim zidovima u sivoj boji.

Iako se na prvi pogled čini kao jedna cjelina, svaka zona u ovom malom interijeru jasno je definirana, čemu svakako pridonose boje i pametno raspoređeni komadi namještaja.

Izvor: home-designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 15:24