Lonci

Novi salon posuđa visoke kvalitete otvoren u centru Zagreba
Profil
Adresa:
Ilica 40, Zagreb
Radno vrijeme:
pon-pet od 9 do 20 sati
Cijene posuđa:
od 50 do 10.000 kuna

Proteklog vikenda je u Ilici 40, tik uz Dežmanov prolaz, otvoren salon posuđa Lonci & Poklopci. Kako ističu, salon nudi posuđe i električne kuhinjske aparate visoke kvalitete poznatih i renomiranih proizvođača Korkmaz i Solingen te proizvođača kuhinjskih pomagala AdHoc i Xavax po pristupačnim cijenama. – Od ostalih sličnih trgovina razlikujemo se po tome što nudimo zaista visokokvalitetno posuđe po povoljnim i prihvatljivim cijenama.

Zbog toga smo se i odlučili na otvaranje salona Lonci & Poklopci jer u samom centru grada, ali i u cijeloj Hrvatskoj nema trgovina s ponudom posuđa kakvu mi nudimo – pojasnila je Snježana Tapšanji, voditeljica maloprodaje. Salon je smješten u prostoru veličine 150 četvornih metara i proteže se na dvije etaže.

Interijer salona Lonci & Poklopci uređen je prema ideji direktora Silvija Bajde i arhitekata iz arhitektonskog ureda Luma Art. Posebnost je i uređen prostor unutar salona opremljen udobnim kaučem i stolcima za individualni pristup kupcu. – Neke naše mušterije imaju više želja pa im samim time prilikom kupnje treba više vremena i pomoć pri odabiru. Stoga smo za kupce koji pripremaju primjerice svadbene liste, liste poklona ili narudžbe putem kataloga uredili poseban kutak u kojem mogu u miru promisliti i konzultirati se – kazala je Tapšanji.

U prostoru salona Lonci & Poklopci je i informacijski pult preko kojega kupac može pregledati ponudu cjelokupnog asortimana. Osim toga, zainteresirani kupci putem informacijskog pulta mogu izvršiti narudžbu i kupovinu željenih artikala.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 08:45