crno bijeli svijet

Laka elegancija na 58 četvorna metra

Stan površine 58 četvornih metara koji možete pogledati u našoj novoj galeriji smješten je u Göteborgu, drugom najvećem švedskom gradu, i oličenje je elegancije i stila.

Crna i bijela osnovne su boje koje obilježavaju uređenje, uz šarmantne zlatne detalje i tamnu boju drveta na odabranim komadima namještaja. Veliki prozori u prostorijama nisu samo funkcionalni, nego su sami po sebi ukras s bijelim okvirima. U dnevnoj je sobi bijeli namještaj sa zlatnim detaljima, poput strukture stolića, jastučića i svjetiljki i svijećnjaka.

Okrugli blagovaonski stol sa zlatnim stolicama smješten je u kutu dnevne sobe i tamnom bojom postiže kontrast. Pod je od drvenih letvica prebojenih u bijelo, čime se dodatno pojačava osjećaj prozračnosti. Tamni elementi u prostoru su zavjese, televizor i već spomenuti tamnosmeđi stol.

U hodniku su ormari tamne boje, a u kuhinji i u kupaonici ormarići, pa su te prostorije kontrast ostatku stana. Spavaća je soba poput dnevne sobe, bijela i nježna, s velikom bijelom komodom i romantičnim ogledalom. Nekoliko pažljivo odabranih biljaka unosi malo zelenila u prostor. Detalje stana možete vidjeti na fotografijama u galeriji.

Izvor: Ancevska

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 09:45