posjed na bel airu

Jennifer Lopez bacila oko na vilu vrijednu 40 milijuna dolara

Jennifer Lopez, jedna od najglamuroznijih hollywoodskih zvijezda, pregovara o kupnji luksuzne vile na Bel Airu u vrijednosti od 40 milijuna dolara.

Posjed koji je trenutačno vlasništvo Sele Ward proteže se na terenu od 33 tisuće četvornih metara. Vila je sagrađena u francuskom country stilu, opremljena svim sadržajima koji opravdavaju cijenu. Drveni podovi, šest kamina, bazen, biblioteka, više ureda, izdignuta terasa…

Opremljena je i salom za projekcije s trideset mjesta u kojoj Lopezova može sa svojim gostima gledati bezbroj svojih filmova i televizijskih emisija.
No, ono što objekt čini posebnim okućnica je i njezino vanjsko uređenje s puno pješačkih mostova koji prelaze potok, s otvorenim kaminom za obiteljski roštilj i potpuno opremljenim paviljonom za zabavu s kuhinjom, amfiteatar na otvorenom sa sto mjesta i mini teren za golf, koji bi trebao zabaviti djecu dok se vlasnica druži s prijateljima. Ako ste mislili da je to sve, varate se. Uz bazen je i veliki ribnjak koji je okružen pješčanom plažom.

Jennifer Lopez, čija se imovina procjenjuje na 320 milijuna dolara, tek mora potpisati vlasnički list, ali s obzirom na popis gore navedenog sadržaja, samo je pitanje vremena kad će se to dogoditi.

Izvor: mydomaine.com

Foto: Coldwell Banker

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:22