Prozračan i ugodan

Jednosobni stan od 45 m2 uređen za mladu ženu u kojem ogledalo vodi glavnu riječ

 Alvhem
Želite li svom domu podariti lakoću i prozračnost, nekoliko jednostavnih savjeta možete preuzeti od Skandinavaca u ovom interijeru

Rijetko koji dom nema barem jedno ogledalo u svom interijeru, a njihova praktičnosti nadilazi posljednju provjeru odjevne kombinacije prije izlaska iz kuće odnosno rituale poput šminkanja, brijanja ili češljanja. Prema feng shuiju upravo je ogledalo jedno od najmoćnijih elemenata u uređenju koji može stvoriti harmoniju u prostorijama! Želite li svom interijeru podariti lakoću i prozračnost, nekoliko jednostavnih savjeta možete preuzeti od Skandinavaca u ovom interijeru.

image
Alvhem
image
Alvhem
image
Alvhem
image
Alvhem
image
Alvhem

Danas vas vodimo u divan jednosobni stan velik 45 četvornih metara uređen za mladu ženu u kojem ogledalo, u ovom slučaju klizna vrata ormara načinjena od ogledala vode glavnu riječ. Vlasnica ovog stana obožava velika ogledala i htjela je da njezino bude malo drugačije. Inspirirana fotografijama na internetu, odlučila je svom ormaru u dnevnom boravku podariti jedno i nije pogriješila. Osim što je prostor sada preplavljen dnevnim svjetlom, doima se puno većim.

image
Alvhem
image
Alvhem
image
Alvhem
image
Alvhem
image
Alvhem

Također je prilikom opremanja stana birala lagani namještaj i tekstil. U ovom švedskom stanu u dnevnom boravku, kauč, mekana stolica, stolić i stolice odabrani su u mliječno bijeloj boji. S obzirom na sivu nijansu zidova, takav dekor izgleda vrlo ugodno na ovoj pozadini. Također, nikako ne zaboravite na detalje poput tepiha, koji je u ovom lijepom stanu povezao elemente uređenja i stvorio osjećaj ugode svojim toplim, mekanim bijelim dugim vlaknima. I naravno, elementi prirode uvijek čine interijer življim i prirodnijim – u ovom slučaju to su žive biljke i dekor od prirodnog drva.

image
Alvhem
image
Alvhem
image
Alvhem
image
Alvhem
image
Alvhem
image
Alvhem
image
Alvhem
image
Alvhem
image
Alvhem
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 23:28