PANORAMSKI POGLED KOJI ODUŠEVLJAVA

Izvanredna luksuzna vikendica sa staklenim podom koju možete i unajmiti

 Planete Deco
Danas vas vodimo u interijer koji nas je, između ostaloga, posebno oduševio fascinantnim staklenim podom kakav nećete vidjeti u baš svakoj kući

Doživite pravu pravcatu oazu romantičnog luksuza, i to u ovoj predivnoj vili za odmor sa nevjerojatnim staklenim podovima, najudobnijim stolcem za masažu, vodopadima, luksuznom kadom od crnog drva, udobnim tepihom, 75-inčnim televizorom, WiFi-jem, kraljevskim ogromnim krevetom i prekrasnim kaminom. Neupadljivo, opušteno i jednostavno zapanjujuće, upravo ćete se ovako i vi sami osjećati u ovom spektakularnom ambijentu. Doslovno ćete se osjećati kao da ste na nekom drugom svijetu.

U interijeru s fantastičnim staklenim i velikim prozorima, koji se prostiru od poda prostorija pa sve do stropa, omogućen je besprijekoran panoramski pogled koji oduzima dah svakom gostu koji prenoći u ovom divnom mjestu. Paris Villa nalazi se u Hepburn Springsu u Australiji i odlikuje izvanrednim dizajnom koji osvaja na prvi pogled.

Oživljena eklektičnim detaljima i elementima u prostoru, ova jedinstvena vila pruža savršeni spoj romantike, visoke mode, dizajna i tehnologije u prostoru. Dizajneri su se pri uređenju fokusirali na očuvanje prirodnih materijala poput drveta, ali i 'osvježili' cijeli prostor modernijim namještajem i rasvjetom, pritom odajući počast jednom od najromantičnijih svjetskih gradova - Parizu.

Vila od 50 kvadrata sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, spavaće sobe, kupaonice i odvojenog toaleta. Može ju se unajmiti na minimalno dvije noći, a jedno noćenje stoji oko 1800 kuna.

Sve fotografije ove besprijekorno uređene vikendice za odmor iz snova možete pronaći i pogledati u našoj galeriji.

Izvor: Planete Deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 08:41