RAZIGRANO I ŠARENO

Impresivan stan ukrašen zanimljivim tapetama

Pogledajte koji nas je stan toliko oduševio svojim uređenjem i kombinacijom raznobojnih tapeta na zidovima...

Igra boja na zidovima uvijek je dobitna kombinacija u svakom interijeru, a za razliku od klasičnih bijelih podloga koje prevladavaju u većini stanova, danas vas vodimo u nešto drugačiji dom. Ovaj prekrasan stan smješten je u mirnom dijelu Madrida u Španjolskoj, a osvojio nas je već na prvi pogled. Uređenje ovog životnog prostora potpisuju dizajneri iz španjolskog studija Ele Room 62.

Posebno se ističu namještaj u boji te zanimljive raznobojne tapete na zidovima koje mogu u potpunosti promijeniti ugođaj u prostoru, a jednostavne su za stavljanje i skidanje. Naime, poznato je da su tapete na zidovima ponovno u trendu, a njihovi dizajn, boja i tekstura ovise o ukusu vlasnika stana, ali i o uređenju interijera općenito.

Uz sivu boju, u stanu se posebno ističu plava te zelena boja te metalni detalji poput ogledala u hodniku, svjetiljka u dnevnom boravku te stolića.

Za spavaću sobu dizajneri su odlučili iskoristiti neobičnu dekorativnu tapetu na jednom cijelom zidu te tako u cijeli prostor unijeti dašak mediterana i svježine.

Ostale fotografije zanimljivog stana u Madridu možete pogledati u našoj galeriji u nastavku.

Foto: Planete Deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 08:45