SVIJETAO I ARAKTIVAN PROSTOR

Fantastično renovirano potkrovlje

 

Ovaj prekrasan pariški stan u potkrovlju koji smo za vas odabrali u gomili zanimljivih interijera prostire se na 47 četvornih metara i oduševljava svojim izgledom. Stan na fotografijama prepun je karaktera, svijetao je i atraktivan, a kao stvoren je za ugodan život, druženje i uživanje, unatoč malenoj kvadraturi.

Riječ je o kompletnoj obnovi potkrovlja iza kojeg stoji agencija June. Glavni je zadatak bio od mračnog i loše organiziranog prostora s puno pregrada i vrata, a malo prozora, stvorila svijetao i moderan dom sa svim blagodatima vrijedim pažnje. U svojoj najnovijoj obnovi zidovi, grede, prozori i kuhinja doživjeli su velike promjene. Što znači da su prilikom renoviranja uklonjeni svi stari stropovi i pregradni zidovi kako bi se dobio veći volumen prostora i unio karakter, otkrivenim gredama.

Novi funkcionalni tlocrt uključuje kuhinju smještenu na samom ulazu u stan, a povezanu s dnevnim boravkom u plavim i narančastim tonovima koji savršeno pristaju bijelim zidovima i prirodnom drvu. Prozračna je spavaća soba povezana s malom, ali moderno opremljenom kupaonicom, a ostavlja dojam puno većeg prostora nego što doista i jest. U stanu je maksimalno iskorišten svaki milimetra prostora ugrađenim policama i ormarima u spavaćoj sobi.

Pogledajte kako je izgledalo prije renoviranja!

Foto: www.agence-june.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 02:02