TRANSFORMACIJA U SAMO DVA DANA

Fantastični makeover kupaonice koji bi vas mogao inspirirati na promjenu

 Hunter Rohwer
Pogledajte kako je u samo dva dana zastarjela i pomalo dosadna kupaonica postala oličenje dobrog stila!

Kada je sa svojom obitelji tek uselila u nedavno renoviranu kuću, blogerica Hunter Rohwer odmah je shvatila da njezina kupaonica ne funkcionira. Unatoč velikoj kvadraturi, ova prostorija jednostavno nije bila pametno osmišljena te je Hunter došla na ideju kako je preurediti, odnosno renovirati u samo dva dana.

- Svi žele da prostorije u njihovom domu budu što veće i prostranije. većom. Međutim, pola kupaonice u našoj je kući bilo prazno te je to jednostavno izgledalo jako loše. Umjesto da se dobro iskoristi, nama je upravo velika kvadratura predstavljala problem - napisala je Hunter na svom blogu.

Njezin je glavni cilj bio u kupaonici stvoriti udobniji i intimniji doživljaj, pritom koristeći tamnu boju. Osim toga, željela je također dodati još modernih elemenata u samom, prostoru te se usput riješiti ogledala iznad umivaonika.

Umjesto klasičnog modela, odlučila se za okruglo ogledalo koje savršeno pristaje cijelom uređenju. I ne samo to, dodala je tepih s uzorkom i 'lebdeću' policu iznad toaleta. Moramo priznati da nas je ovaj jednostavan, ali vrlo zanimljiv makeover uistinu oduševio!

Izvor: Apartment Therapy.com

Foto: Hunter Rohwer

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:59