Dva moderno uređena apartmana

Minimalizam savršeno kombiniran s bojama

Pravilna kombinacija boja važna je svugdje gdje je važna i estetika. Velikom popularnošću minimalizma često se sve svodi na crnu, bijelu i boju drva, pri čemu se zaboravlja na sve ostale boje. U ova dva interijera koja vam danas predstavljamo dizajneri su uspjeli uskladiti moderne ideale jednostavnosti, čiste linije, pa čak i minimalizam, ali ne zanemariti istodobno cijeli spektar boja.

Prvi interijer uredila je dizajnerica Yarovikova Anna imajući na umu potrebe modernog načina života. Osvijetljen i prozračan interijer pun je dnevnog svjetla koje dolazi kroz jednostavne, neutralne zavjese čije vertikalni nabori pridonose vizualnom povećanju prostora. Dnevni boravak je širom otvoren prostor u kojemu je smješteno i spiralno stubište koje vodi na drugu etažu. Iako dominiraju neutralne boje, na zanimljiv način dodani su detalji u tamnocrvenoj i boji karamele. Od materijala dominiraju drvo i granit, a postignut je dojam vrlo ugodnog i toplog prostora.

Drugi interijer velik je 56 četvornih metara i nalazi se u Moskvi, a dizajnirala ga je Andrew Rudoi. U ovom prostoru dominira bijela boja, no dizajnerica je vrlo vješto kombinirala i ostatak spektra. Zid u dnevnoj sobi obojen je šarenim prugama što omogućava da se u svakom trenutku promijeni dekor u interijeru. U kuhinji je naglašena plava boja, a sav je namještaj rađen po mjeri kako bi se prostor što učinkovitije iskoristio da se ne naruši styling. Uživajte u razgledavanju.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 10:09