Atraktivan ured

Dom Reroot agencije za marketing i razvojno programiranje s pogledom na središte Osijeka

 Marko Banić
Vodimo vas u poslovni prostor agencije koja se bavi marketingom, dizajnom i razvojnim programiranjem

Atraktivan ured sa zadivljujućim pogledom na središte Osijeka odnedavno je novi, prošireni dio Reroot full service agencije.

- Zapravo smo puno više od toga čime se službeno bavimo pa je najbolje ostvariti suradnju s nama kako biste nas dobro upoznali - smije se Ivan Škojo i dodaje da su predani poslu, susretljivi i stručni.

image
Marko Banić

Poduzetništvo u obitelji

A za dobar rad nužan je i odličan ured: njihov se nalazi u Ribarskoj 4, u poslovnom centru Esseker. Iako su se do sada mogli pohvaliti uredom na 5. katu s pogledom na cijeli grad, ovih dana su se proširili i na 1. kat s uredom površine 500 četvornih metara. Novi ured kombinacija je otvorenog prostora s 32 radna mjesta, zatvorenih ureda, lounge zone te soba za sastanke s intrigantnim imenima Blue ambition, Green prosperity, Red passion te Careful pink. Njihove skype/call sobe zovu se Friendly orange i Yellow brightness, a boje soba za sastanke i telefoniranje su ujedno branding boje Reroota.

- Sve smo uredili samostalno, ali uz pomoć prijatelja i suradnika koji su nam davali korisne savjete - kaže nam Ivan u ime svoje ekipe.

image
Marko Banić
image
Marko Banić

Sve smo uredili samostalno, uz pomoć korisnih savjeta prijatelja i suradnika. Znali smo što nam se sviđa, a i internet je nepresušan izvor ideja, kaže Ivan Škojo

image
Marko Banić
image
Marko Banić
image
Marko Banić

Zidovi i podovi su izrađeni od loft materijala, dok je na zidu dehidrirana mahovina. Radni stolovi, ormari i kuhinja rađeni su po mjeri preko tvrtke Sucasa, dok su za radne stolce odabrali Interstuhl. Posebnost ove agencije je i to da su, za razliku od većine drugih, iz Osijeka i jako su mladi pa im, kažu u šali, prosjek kvare oni s 30 i sitno. Zanimalo nas je kako su pokrenuli tvrtku.

- Nije tajna da mi je poduzetništvo u obitelji, a tako i dio odgoja. Tražio sam priliku na tržištu i našao je u onome što me zanima, a to su marketing i development. Sve je krenulo 2018. nakon što sam se vratio iz Amerike gdje sam bio na diplomskom studiju. Okupio sam nekoliko ljudi i počeo razvijati ideje. Prvo smo planirali napraviti mobilnu igru koja, iako nije zabilježila uspjeh na tržištu, obilježila je sve što se kasnije događalo - priča.

Malo-pomalo jedan tim, a tada je to bila samo jedna osoba, počeo je razvijati web stranice, a drugi, također jedna osoba, krenuo je s upravljanjem društvenim medijima.

image
Marko Banić
image
Marko Banić
image
Marko Banić
image
Marko Banić
image
Marko Banić

Opravdano povjerenje

- I eto nas danas tu... Od nas četvero do više od 60 stalno zaposlenih. Neke od najvažnijih osoba u tvrtki s nama su od početka. Nismo možda bili najpametniji u ovome što radimo, ali kada se osvrnem vidim da smo hrabrošću i voljom uspješno savladali prepreke i progurali se do velikih klijenata kojima smo opravdali povjerenje koje su nam dali. I oni su bili hrabri - odgovara.

image
Marko Banić
image
Marko Banić
image
Marko Banić
image
Marko Banić

Novi prošireni ured "samo" znači da rastu i da su zaslužili komfor.

- I da klijenti više ne trebaju biti hrabri da bi nam dali svoje povjerenje, ipak sada imam više od 25 godina. Šalim se malo... Prostorno širenje bilo nam je nužno te smo pažljivo planirali i ulagali u ovaj ured. No, s time ne stajemo jer iznad ovog ureda uređujemo još jedan, nešto veći. Bit će sličan, ali u nešto drukčijem stilu. Ovaj je za "tech" ekipu, a novi će biti za "agency" - zaključuje.

image
Marko Banić
image
Marko Banić

Zidovi i podovi su izrađeni od loft materijala, a na zid je postavljena dehidrirana mahovina. Dio namještaja rađen je po mjeri, a bilo im je važno da je uredska oprema vrhunska pa su odabrali stolce Interstuhl

image
Marko Banić
image
Marko Banić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. travanj 2024 05:13