Veseo interijer u pastelnim bojama

Dom mlade optimistične obitelji

 

Ovo definitivno nije kuća za pesimiste! Ovo je dom mlade optimistične obitelji koja je zajedničkim snagama stvorila veseo dom za sebe i svoje dvoje djece. Interijer je svijetao s puno romantičnih detalja i ružičastih predmeta pa biste pomislili da je u uređenju sudjelovala samo žena, ali nije. Već godinama, točnije od svoje 19. godine otkad žive zajedno, imaju “ploču raspoloženja” – zbirku slika, pozadina, uzoraka i boja koje im se sviđaju i koje žele u svom interijeru. Kada kupuju nešto novo, uvijek se pokušaju prisjetiti oblika ili boje s “ploče raspoloženja” kako bi bili sigurni da će im se novi predmet uklopiti u dom.

Temeljna boja je bijela, zato što na bijelom sve izgleda svijetlo i sjajno, stoga nije važno koje se boje dodaju, bitno je samo da im se sviđaju! Postoje boje koje izbjegavaju, poput smeđe i boje drveta.

Kuću su kupili prije pet godina i prilagodili vlastitim potrebama. Kuhinja i dnevni boravak su spojeni prostori i nalaze se u prizemlju s izlazom na terasu i vrt. Prvi kat je rezerviran za glavnu spavaću sobu i kupaonicu, dok su u potkrovlju smjestili spavaću sobu za sina. Kuća je dosta visoka tako da “osnovne” stvari pohranjuju i dolje i gore, poput pelena.

Pastelne su boje mekane i nježne i ovoj obitelji pružaju dobar osjećaj. Stoga, ako vam je život ozbiljan u ovom trenutku, pokušajte ga osvijetliti pastelnim tonovima.

Izvor: Domino

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 05:25