Savršen!

Dnevni boravak Amal i Georgea Clooneya koji oduševljava! Pravi raj za ljubitelje urban chic stila

 MICHAEL TRAN/AFP

Urbani šik prostori popularni su zbog svog čistog i suvremenog izgleda. Međutim, bez odgovarajućeg tretmana popularni industrijski elementi poput betona, čeličnih greda i garažnih prozora mogu izgledati sterilno. U gradskoj kući u SOHO-u u New Yorku koju su nekoć posjedovali George i Amal Clooney, industrijski dizajn poprima mekšu i ugodniju oštrinu.

Industrijska kuća, uključuje povišena garažna vrata, polirane ormare, kamin i kauč od plavog baršuna za topao i ugodan izgled. Dekor dnevne sobe koji je stvorio White Arrow apsolutno je zadivljujući.

Dizajneri objašnjavaju da višak prirodnog svjetla u industrijski uređenom prostoru pomaže stvoriti njegov topli ugođaj.

- Povišena garažna vrata kao prozori unose toliko svjetla u prostor stvarajući privlačan dojam u glavnom dnevnom boravku, kaže Vivianne Chow, dizajnerica interijera i osnivačica Viv and Tim Homea.

Dizajnerica se dalje divi inovativnom dizajnu kamina u domu. - Sviđa mi se kako su dizajnirali industrijsku dnevnu sobu i okvir za kamin. Polirani sjajni ormarići koji se protežu preko zida kamina stvaraju besprijekoran i kohezivan izgled, dok svjetlucava površina ormarića podiže zid od čelika i opeke s malo nenaglašene elegancije, kaže Vivianne.

- Mekani namještaj poput baršunaste sofe u dnevnoj sobi dodatno učvršćuje izgled. Kauč zagrijava prostor neočekivanim daškom boje, a zakrivljeni oblik kauča omekšava čiste linije sobe, zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:16