Cool mjesto: Showroom Lei. Lou

Ženstveno poput finog francuskog parfema
Profil
Ime:
Showroom Lei.Lou
Adresa:
Ilica 68, 2. kat
Vlasnica:
Aleksandra Dojčinović
Uređenje:
Aleksandra Dojčinović
Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak: 12 - 20 h, subota: 10 - 16 h

Je li vas ikada neki prostor asocirao na kutiju nekog finog parfema koji je istovremeno i romantičan i nježan, ali opet ima i neku rockersku notu? E nas je upravo na to podsjetio showroom Aleksandre Dojčinović.

Showroom Lei.Lou smješten je u Ilici nedaleko od Britanca u tipičnoj donjogradskoj zgradi. Skriven je na drugom katu i cijelo vrijeme dok koračate imate osjećaj kao da idete kod nekoga u kućni posjet. Nakon ulaska u prostor prvo što ugledate su police na kojima su izložene Aleksandrine torbe i nakit koje su nadopunjene suvremenijim namještajem.

Put dalje vodi u prostranu sobu sivih zidova s bijelim tonovima, ovdje su dva decentna štendera s odjećom, garderoba, raskošna vintage sofa boje bjelokosti i fotelja uz prozor. Prostor je uređen neutralno kako bi do izražaja došla odjeća.

Na štenderu vise haljine i suknje od svile i viskoze uglavnom intenzivnih boja. Spojena vrata vode u Aleksandrinu radnu sobu koju dijeli s kolegicama. Na stolu vlada kreativni kaos. – Bitno mi je da se klijentice kod mene osjećaju ugodno, a jednom mi je jedna rekla da je ovdje kao u dnevnom boravku – kaže Aleksandra. I moramo priznati, nije puno fulala…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 10:08