Kreativna oaza Čakovca

Cool Mjesto: Nova Hobby Hižica

Po sitnice za svoj hobi odsad idete u Varaždin

Kreativna oaza Čakovca, specijalizirana trgovina Hobby Hižica preselila se u novi, ljepši i puno veći prostor na adresi Bakačeva ulica 1 u Varaždinu.

Vlasnice Sanja Tot i Dunja Devčić Danilović objašnjavaju kako su se odlučile na taj potez zbog povećanja i proširenja hobby i art asortimana koje je pak uslijedilo kao logična posljedica sve većeg broja novonastalih kreativaca i umjetnika u Hrvatskoj, a kojima je, naravno, Hobby Hižica nezaobilazna adresa u opskrbljivanju stvarima koje ima trebaju za njihove omiljene aktivnosti.

– Uz sve to, željele smo u našoj Hižici konačno ponuditi i namještaj i handmade dekoracije iz naše radionice – dodaju vlasnice i ističu kako su jako sretne jer su uspjele ostvariti suradnju s divnim umjetnicima čiji se proizvodi danas mogu pronaći u ponudi Hobby Hižice (Rusa Trajkova, Baggiz torbice, keramika Kriva crta te Moma nakit). – Nastavit ćemo i s našim kreativnim radionicama za djecu i odrasle. Konačni cilj nam je okupiti na jednom ljude koji uživaju u stvaranju – zaključuju Sanja i Dunja. Više informacija potražite na hobbyhizica.com

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 17:40