Cool mjesto: Lela Design studio

Romantična priča o ljubavi prema prirodi
Profil
Ime:
Lela Design studio
Vlasnica:
Mirela Mikšić
Adresa:
Črnomerec 41, Zagreb
Web:
www.leladesign.hr
Radno vrijeme:
obrada narudžbi: ponedjeljak - petak: 8 - 20 h subota: 9 - 12 h

Oni su specijalizirani za dizajn i organizaciju vjenčanja i evenata. Dekoriraju sve vrste prostora i lokacija na otvorenom za različite prigode.

Prihvaćaju pozivnice za organizaciju vjenčanja i evente u cijeloj Hrvatskoj i regiji. Oni su Lela design studio iz Zagreba čiji nas je prostor na Črnomercu ostavio bez daha.

Sigurni smo da mnogi od vas također znaju za njega. Riječ je zapravo o pravom showroomu, profi radionici sa 3-metarskim radnim pultom, malim skladištem, rampom za utovar i parkingom. Naš glavni posao su vjenčanja, organizacija evenata, dizajn interijera i cvjetni dizajn po mjeri.

Imamo stalne i nove klijente – privatne osobe (od kojih neke slavne) i firme – od kojih neke medijske kuće i hotelska poduzeća. Nekada smo bili mali cvjetni kvartovski salon, a sada nam je samo nebo granica.

Putem web shopa naši buketi i aranžmani dostupni su svima, na području cijelog grada Zagreba – objašnjava vlasnica Mirela koja kako i sami vidite po fotografijama jako voli bijele nijanse, romantični štih i, naravno, cvijeće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 20:54