Prekrasna oaza

Carstvo biljaka u domu koji je kombinacija urbanog, modernog, biofilnog i industrijskog dizajna

 Decoholic
Stil ovog prostora prenosi poruku o povratku osnovama i vraćanju dobrim starim vremenima kada je sve bilo više utemeljeno na prirodi

Michèlein dom je fascinantna kombinacija urbanog, modernog, biofilnog i utjecaja industrijskog dizajna. Lagano spajanje čelika, drva, biljaka i betona.

image
Decoholic
image
Decoholic
image
Decoholic

Blagovaonica gdje ljudi mogu jesti u ujedno se i dobro zabaviti ukusan je spoj industrijskog, modernog i rustikalnog stila. Blagovaonski stol izrađen je od finog tamnog drva, a stolci imaju čelične okvire presvučene kožom i drugim finim materijalima.

Prostor je dobro prozračen i osvijetljen velikim i bijelim drvenim prozorima kroz koje ulazi prirodno svjetlo i zrak. Ovi isti prozori također služe kao zidovi blagovaonice koji su se nakitili biljkama koje su posvuda.

image
Decoholic
image
Decoholic
image
Decoholic

U dnevnom boravku nalazi se mješavina crno-bijelih slika na zidu i još malo zelenih biljaka posvuda. Stil ovog prostora prenosi poruku o povratku osnovama i vraćanju dobrim starim vremenima kada je sve bilo više utemeljeno na prirodi. Kako bi se još poboljšala prirodna okolina, dodana je košara i okrugli ukras na vrhu stola, a oboje imaju posebnu privlačnost budući da su izrađeni od materijala porijeklom iz tropskih krajeva.

image
Decoholic
image
Decoholic
image
Decoholic
image
Decoholic

U spavaćoj sobi posebno oduševljava povišeni krevet do kojeg se dolazi preko 4 stube od zrnatih drvenih dasaka. Povišeni prostor ispod kreveta pametno je iskorišten kao skladišni prostor u obliku čeličnih prozirnih ormara s drvenim vrhovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 21:43