Ovo je fantastično!

ČAROBNO IMANJE OBITELJI FERRAGAMO U SRCU TOSKANE Pogledajte kako je poznata obitelj obnovila kamene kuće iz 17. i 18. stoljeća!

Rosewood Castiglion del Bosco u mjestu Montalcino u blizini Siene idiličan je toskanski resort u vlasništvu slavne talijanske obitelji Ferragamo koja je nedavno ponovno otvorila vrata ovog kompleksa posjetiteljima željnima čarobnog odmora u srcu Toskane. Vlasnici ovog višestoljetnog kompleksa su Massimo i Chiara Ferragamo, koji pokraj svoje karijere u modnoj kući Salvatore Ferragamo Massimova oca upravljaju i ovim golemim imanjem.

















Rosewood Castiglion del Bosco kompleks smješten je u slavnoj udolini Val d'Orcia koja je od 2005. godine pod zaštitom UNESCO-a, a na više od dvije tisuće hektara zemlje nalazi se čak jedanaest obnovljenih građevina iz 17. i 18 stoljeća koje su uz puno pažnje pretvorene u luksuzne vile za odmor koje su svaka šarmantna na svoj način.








Kamen, drvo, antikni namještaj i elegantno uređenje elementi su koji prostor čine atraktivnim, a sve vile uz to imaju i privatni bazen u kojem se možete opuštati uz neizbježan pogled na maslinike i okolne brežuljke. U sklopu imanja nalaze se i ruševine starog dvorca, srednjovjekovna crkva i Borgo, povijesno seoce koje danas predstavlja središte kompleksa prekrivenog vinogradima.



Uz odličnu hranu prilikom svojeg boravka možete uživati i u vinu iz vlastite vinarije, a osim neizbježnih spa tretmana i golf-igrališta, posjetiteljima su na raspolaganju luksuzni sadržaji kojih se ne bi posramio nijedan moderan hotel.



Svojom arhitekturom, vrtovima i terasama ovaj kompleks slavi talijansko nasljeđe i prirodnu ljepotu podneblja u kojima bismo i sami rado uživali!









Izvor: Castiglion del Bosco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 10:11