okolica Varaždina

Američki tip kuglanja od sada u Medonja bowling&pubu

 

Ako ste ikad pogledali neki američki obiteljski film, znate da se zabava događa na kuglanju. Cijela obitelj za vikend odlazi u bowling centar, a usput jedu hamburgere i piju Coca-Colu. Od sada takvu zabavu možete doživjeti i u Hrvatskoj, točnije u Medonja bowling&pubu. On je jedan od tek nekoliko bowling centra u Hrvatskoj u kojem se može igrati američki bowling.



- Omogućavamo treninge klubovima iz cijele zemlje, a rekreativnim kuglačima bavljenje sportom te dobro druženje. Za sve goste nudimo i zabavne igre na automatima, ali i 6 biljarskih stolova. Centar smo domaće bowling scene, s obzirom na to da redovito održavamo prvenstva i kupove Hrvatske te razna natjecanja sličnog tipa - rekli su iz Medonje.



Od hrane dominiraju burgeri i pizze, a ima za svakog ponešto, od zagriženih mesoljubaca do onih koji više voli zdraviju i laganiju prehranu. Zaljubljenici u pivo mogu birati između različitih točenih i piva u boci, poput Carlsberga, Budweisera, Grimbergen blonda, Grimberger Blanchea, Guinnessa, Panonskog craft piva i Zlatnog Pana.




Svaki ponedjeljak i utorak nakon prve odigrane bowling partije, druga je gratis. Ako vam se pak kuglanje toliko svidi da pomislite da se možete time baviti profesionalno, u Medonji se do 19. kolovoza možete prijaviti i u ljetnu bowling ligu te igrati s profićima ili rekreativcima svakog četvrtka od 16 do 24 sata i subotom od 10 do 16 sati.




Naziv mjesta: Medonja Bowling&Pub
Adresa: Ulica grada Lipika 15, Donji Kneginec
Radno vrijeme: od 9 do 24 sata
Primjer cijena: pizza od 32 do 42 kune, burgeri od 31 do 54 kune

Izvor: Like!

Foto: Željko Hajdinjak / Hanza MediaPra

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 10:53