4 fora interijera

Interijeri uređeni sa stilski jakim bojama

Predstavljamo vam četiri odlična apartmana. Elegantan dizajn ovih interijera potpisuje YoDezeen, a zajedničko im je svima tamna paleta boja, pliš, kožni komadi namještaja, drvo i prava urbana atmosfera. U prvom interijeru centralni komad svakako je prostrana kožna sofa koja svojim dizajnom poziva na komfor i udobnost. Osim smeđe, dominantna boja u ovom interijeru je i siva koja se pojavljuje u više nijansi. Zanimljivi i jako udobni stolci u blagovaonici i sobno bilje pridonose udobnosti u ovom jako modernom i pomalo futurističkom interijeru.

Drugi interijer uređen je u istom stilu, no ovdje je ipak prisutan nešto blaži pristup bojama, što se odmah vidi po bež sofi u dnevnoj sobi i podu od izbijeljenog hrasta. Police koje se protežu od poda do stropa u ovom interijeru osiguravaju jako puno mjesta za knjige i ostale osobne sitnice.

Treći interijer zanimljiva je kombinacija metaliksive boje i stakla, a zbog rasvjetnih tijela postignut je pomalo futuristički ambijent.

Posljednji interijer jako je sličan prvom interijeru, no u njemu dominira prirodna paleta boja, a zanimljiv detalj svakako je vertikalni vrt postavljen u blagovaonici. Uživajte u razgledavanju ovih zanimljivih interijera i javite nam kako vam se sviđaju.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 22:21