BAŠ SLATKO

Žena podijelila genijalan način da božićno drvce ukrasite u nekoliko minuta

 /SHUTTERSTOCK

Božić je uskoro tu i a većina nas je već u blagdanskom duhu. Međutim, ako još niste imali vremena ukrasiti svoje božićno drvce, jedna je žena podijelila trik koji će vam ovaj posao učiniti znatno bržim. Prenosi The Sun.

TikTokerica s Floride objavila je kratki video od 11 sekundi s trikom za ukrašavanje. Na svome računu pod nazivom @sunshinethedoggo objašnjava koja je uobičajena pogreška kod kićenja jelke te savjetuje da odbacite stare navike i prihvatite novi način ukrašavanja koji znatno smanjuje vrijeme utrošeno na ovaj zadatak.

Ona savjetuje da grupirate nekoliko ukrasa na komadu sredstva za čišćenje cijevi. Zatim predlaže da nanižete ukrase na duguljastu četkicu kako bi stvorili grozd. TikTokerica stavlja najveći ukras u sredinu, a manje na vanjsku stranu i učvršćuje omču tako da zaveže čistač cijevi zajedno i objesi ga na granu drveta.

"Izgleda mnogo bolje", napisala je pokazujući gotov rezultat na svom TikTok računu.

Pametan trik čini božićno drvce punijeg izgleda te je privuklo pozornost drugih korisnika društvenih medija. Dok se nekima sviđao savjet za ukrašavanje, drugi nisu baš oduševljeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:14