Genijalno rješenje!

Žena otkriva kako spriječiti propuh u kući (kad vjetrovi šibaju): ‘Ovo je apsolutna pobjeda! Žao mi je što to nisam učinila ranije‘

 @ CASALAWSON/TIKTOK/
Pametan trik uključuje odlazak u trgovinu s karnišama i zavjesama

Kada vjetrovi šibaju diljem zemlje, ljudi očajnički žele zaštititi svoje domove od propuha brzo i učinkovito kako bi zadržali toplinu u domu. A jedan pametna žena otkriva dvije stvari koje će vam pomoći da to učinite u tren oka.

DIY guruica Alex, koja svoju kuću opisuje kao "staru" i "vjetrovitu", nedavno je na TikToku objasnila kako joj je bila muka od osjećaja propuha pod nogama, pa je odlučila smisliti vlastito rješenje.

@casalawson VIRAL TENSION ROD HACK - WINTER EDITION ? this is an absolute game changer & my only regret is not doing it sooner. Shop the items i used in my bio ?? #tensionrod #doorcurtain #energysavingtips #hallwaydecor ♬ original sound - NOFEELINGS.

U isječku na TikToku, Alex @casalawson nije gubila vrijeme.

U svom videu ‘stare kuće s propuhom‘, savjetuje: - Ako imate vrata s propuhom kao ja, onda izvadite šipku i deblju zavjesu za vrata i zahvalit ćete mi kasnije."

image
@ CASALAWSON/TIKTOK/

Uz to možete vidjeti njezinu bež dugu zavjesu postavljenu iznad ulaznih vrata u nekoliko sekundi.

Potpuno je transformirala hodnik kako bi zadržala toplinu i ugodan osjećaj koji svi pokušavamo postići tijekom zime.

image
@ CASALAWSON/TIKTOK/

U svom naslovu Alex komentira: - Ovo je apsolutna promjena i jedino mi je žao što to nisam učinila ranije.

Mnogi su u komentarima pitali gdje mogu pronaći rastezljivu šipku? S obzirom na to da Alex ne živi u Hrvatskoj, trgovine koje spominje nisu od velike pomoći, pa potražite rastezljivu šipku za tuš ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 12:31