True Design

Želimo odmah ove minimalističke garniture za sjedenje koje se stapaju s prirodom

 Dario Breggiè
True kolekcija uključuje verzije dvaju klasičnih dizajna stolaca – Marina s ravnim naslonom i Not stolac sa zakrivljenim naslon

Talijanski brend namještaja True Design izbacio je niz minimalističkih garnitura za sjedenje s čeličnim okvirom koje dolaze ili se mogu doraditi u nizu boja koje su dizajnirane da se stapaju s prirodom.

True kolekcija uključuje verzije dvaju klasičnih dizajna stolaca – Marina s ravnim naslonom dizajnera Leonarda Rossana i zakrivljeni naslon pod nazivom Not stolac talijanskog studija E-ggs.

image
Dario Breggiè

Marina Out stolac ima iste čiste linije kao i njegov unutarnji pandan, ali je izrađen od izdržljivog čelika kako bi odolio svim vremenskim nepogodama. Njegovo kombinirano sjedalo i naslon mogu se izraditi od metalnih šipki ili žičane mreže, osiguravajući da konačni rezultat bude lagan, kompaktan i jednostavan za slaganje.

image
Dario Breggiè

Stolac Not Out ima velikodušniji naslon koji nježno obavija korisnika i podlogu za noge stolca od crnog polipropilena.

Oba vanjska stolca namjenjena za vanjsko korištenje mogu imati završnu obradu u opsežnoj paleti True Design epoksidnih boja u prahu otpornih na vremenske uvjete, od ljubičaste lavande do nježno žute ljetne pšenice, kako bi se uklopili u različita okruženja.

image
Dario Breggiè

- Objekti su dizajnirani da se prilagode otvorenim prostorima te se u potpunosti kamufliraju okolinom. Njihova funkcija nadmašuje trendove, a estetika postaje potpuno integrirana s mjestom – rekli su iz studija za Dezeen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 12:25