nanobag 5.0

Zbogom plastične vrećice: Imamo najmanju vrećicu na svijetu za višekratnu uporabu

 Nanobag
Nanobag 5.0 vrhunska je torba za kupnju, a tako je kompaktna da nećete ni znati da je nosite

Iz raznih podataka saznajemo kako potrošimo negdje između milijun i 500 milijardi plastičnih vrećica godišnje, što je potpuno nepotrebno. I to je nešto čega smo već svi svjesni, ali ponekad je doista napor sjetiti se ponijeti sa sobom vrećicu za višekratnu uporabu ili jednostavno naći mjesta za nju među stvarima koje nosimo. Svjesni tih problema Tiptop Thing skupina prijatelja osmislila je jednu posebnu vrećicu zbog koje više nećete imati izlike. Nanobag 5.0 vrhunska je torba za kupnju, a tako je kompaktna da nećete ni znati da je nosite. Ne morate je ni presavijati, a ako pak želite, super mekana tkanina prirodno se presavija tako da je možete staviti u džep i praktički će nestati. Torbe dolaze u različitim dimenzijama i uzorcima koji su također jako ugodni za korištenje, zahvaljujući ojačanim ručkama.

image
Nanobag

- Posvećeni smo stvaranju visokokvalitetnih proizvoda koji će vam se svidjeti. Vreće su izrađene od vrhunske najlonske polimerne tkanine, a mi smo uspostavili temeljit postupak kontrole kvalitete i testiranja kako bismo bili sigurni da ćete dobiti odličan konačni proizvod. Jamčimo da će vaše torbe biti izvrsne kvalitete – ističu iz Tiptop Things-a.

image
Nanobag

Ovi dizajneri su 100% predani stvaranju klimatski pozitivnog proizvoda. To znači da planetu vraćaju više nego što uzimaju. Njihove vrećice se već smatraju ekološki osviještenima jer sadrže manje materijala od ostalih vrećica u svojoj kategoriji i kompenziraju plastične vrećice za jednokratnu uporabu. Osim toga, za svaku prodanu vreću obećali su da će posaditi jedno drvo mangrove. Drveće mangrova jedno je od najučinkovitijih oruđa protiv klimatskih promjena i može pohraniti do deset puta više ugljika od kopnenih vrsta drveća. Jedno jedino drvo mangrova može pohraniti oko 1750 lbs (800 kg) u 40 godina života. Kao dodatni bonus, sprječavaju eroziju tla i pomažu u održavanju obalnih ekosustava.

Vrećice su dostupne preko Kickstarter kampanje, a nudi se besplatna međunarodna dostava onima koji se zatraže 4 vrećice i više. Uspjeli su organizirati i dostavu prilagođenu EU (plaćena dostava) u sljedeće zemlje: Austriju, Belgiju, Češku, Francusku, Njemačku, Mađarsku, Italiju, Nizozemsku, Poljsku, Portugal, Slovačku i Španjolsku. Sve pošiljke bit će isporučene praćenom zračnom poštom.

image
Nanobag

Nanobag 5.0 je njihova osma Kickstarter kampanja, a možda ste vidjeli i neke prethodne kampanje Nanobag i Air Deck. Nanobag je inače proizvod koji se razvija još od 2017. godine s ciljem da se stvori što praktičnija i kvalitetnija vrećica za višekratnu uporabu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 00:43