sve u stilu

Vrijeme je za kućne zabave i večere s društvom: Ovo su posljednji trendovi u uređenju stolova

 Unsplash
Naša omiljena vrsta trendova su oni koji izgledaju dobro, ali i čine da se život osjeća 10 puta zabavnijim

Japandi, rustikalni stil i eskapizam oblikovali su ove godine trendove interijera, ali sada dolaze i za vaše stolove – a nitko nije sretniji od Instagrama zbog toga.

Skupljanja po klubovima i kafićima još uvijek nisu preporučljiva, a kako dolaze hladniji dani sve više se povlačimo u svoje domove i vrijeme je da tamo preselimo zabavu. U uređenju doma uvijek se fokusiramo na one veće dijelove poput dekoriranja cijelih prostorija ili terasa, ali sada ćemo posvetiti pažnju manjem segmentu kao što je vaš stol za okupljanje društva i donijeti vam što je posljednje u trendu kako bi se o vašoj večeri još dugo pričalo.

1. MURANO STAKLO U BOJAMA

Naša omiljena vrsta trendova su oni koji izgledaju dobro, ali i čine da se život osjeća 10 puta zabavnijim - a šareno staklo čini upravo to. To je iznenađenje; dakle, da šarene čaše koje su različitih tekstura, a ujedno imaju i podebljano staklo preuzimaju svu slavu na Instagramu, kakav zanimljiv povratak trenda.

2. SLAGANJE KONTRASTNIH TANJURA I POSUDA

Maksimalisti, ovo je za vas. Umjetnost slaganja tanjura desetljećima intrigira sve koji se bave s tim poslom, ali ova trajna estetika nikada nije izgledala tako suvremeno.

Odabirom sukobljenih boja, uzoraka i oblika vaš će se stol trenutačno osjećati eklektičnijim, ali bez obzira na to bezvremenskim. Nemate što čekati da prihvatite ove suprotnosti.

3. RUSTIKLANI STIL

Ovo je trend koji ne treba dodatno predstavljati. Svojom rustikalno - elegantnom privlačnošću i nostalgičnom estetikom, zaluđuje društvene mreže u posljednjih nekoliko sezona, ali vrijeme je da i vaši stolovi prihvate sve veću njegovu moć.

Najmodernije ideje za postavljanje stolova inspirirane kolibama uključuju tekstil s otiscima i poljsko cvijeće kao bitan dio vašeg stola.

4. SICILIJANSKI LIMUNI I VOĆE

Možda ste ljeto proveli promatrajući pune stolove voća, a te fotografije su vam jednako tako ispunjavale Instagram, ali ovaj sunčani trend ne gubi snagu ni sada kada polako dolazi jesen.

Od slatkih limuna do ukusnih naranči i jagoda, budućnost je u voću. Za velike i male ideje za blagovaonicu odaberite sicilijansko posuđe, salvete i stolnjake s limunskim nijansama kako biste se podsjetili na izlete na daleke obale.

5. JAPANDI

Iako jednobojni stolni pejzaž nikada nije izašao iz mode, ove su boje upravo doživjele preporod zahvaljujući Japandiju - ludilu inspiriranom japanskim ritualima i zen stilu života. Teško keramičko posuđe i zdjele središnje su mjesto postavljanja Japandija, dok „vesele” uzorke treba izbjegavati. Dakle, ako se odlučujete za izgled Japandija, možda ćete morati preskočiti tanjure obojene bojama limuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 13:25