KOJA FORA OBUĆA!

Volite hodati bosi po travi? Ovaj ljetni komad pokretač je razgovora gdje god da se pojavite

 Dolce & Gabbana
Model sandala i natikača koje izgledaju kao da se cijeli travnjak smjestio na njima i rijetko tko će na njih ostati ravnodušan

Nema boljeg osjećaja od bosonoge šetnje livadom, a uz model sandala i natikača kreativnog dvojca Domenica Dolcea i Stefana Gabbane taj osjećaj može vas pratiti tijekom cijelog dana.

image
Dolce & Gabbana
image
Dolce & Gabbana

Ovaj neobičan komad za ljetnu sezonu pravi je pokretač razgovora gdje god da se pojavi. Radi se o modelu sandala i natikača koje izgledaju kao da se cijeli travnjak smjestio na njima i rijetko tko će na njihovu pojavu ostati ravnodušan. Dizajnirane su za odmor jer ćete nakon samo jednog pogleda na njih pomisliti da ste u vlastitom vrtu, a svi koji su probali sličnu verziju travnate obuće tvrde da se radi o najudobnijem modelu.

image
Dolce & Gabbana
image
m m
Dolce & Gabbana

I dok je šetnja po livadi najčešće besplatna, za ovu dizajnersku uživanciju neki su izdvojiti čak 6600 kuna za sandale, a 7300 za natikače. Ne očajavajte! Kako je riječ o proizvodu iz kolekcije S/S 2019, cijena im je trenutno puno prihvatljivija, pronašli smo ih za 60-ak $ na stranici www.parshaops.gq. Slobodno navalite, korisnici imaju samo riječi hvale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 23:06