Vivi

Pogledajte dječji svijet očima genijalne poljske blogerice

Fascinirani smo količinom različitih dječjih blogova koji dolaze iz Poljske. To je spoj lijepe djece s puno dobrih modernih detalja i dobrog ukusa. Vivi i Oli je dio te osebujne grupe i jedan od najpoznatijih u Poljskoj, ali i u svijetu kada je riječ o životnom stilu i modi djece. Glavni protagonisti bloga su blizanci Vivi i Oli, sestra i brat, čiji su karakteri vrlo dobro razrađeni. Iza bloga stoji mama Katarzyna Przydryga, sjajna stilistica, fotografkinja i blogerica.

Glavna motivacija za pokretanje bloga dogodila se vrlo prirodno već nakon prvog rođendana Vivienne i Oliviera. Kako je cijelu prvu godinu provela s bebama, shvatila je da je došao trenutak da se pokrene, a kako je strastveni ljubitelj mode i fotografije te dolazi iz umjetničke obitelji, sve se odvijalo prirodnim tijekom. Sada su djeca glavni akteri i trenutačno razmišlja o vlastitoj liniji odjeće za djecu.

Prvo je poćela izrađivati fotografije s njima i nakon godinu dana snimanja željela je fotografije podijeliti s drugim ljudima. I tako je malo-pomalo blog postao toliko popularan da danas surađuje na modnim kampanjama i medijskim projektima za poznate svjetske dječje brendove. Svaki tjedan prima stotine prijedloga za suradnju, ali odabire samo one koji joj se jako sviđaju i marke koje su stvarno usklađene s estetikom bloga. Odjeća mora biti udobna te izrađena od dobrih i kvalitetnih tkanina. Nakon toga dolaze boje, rezovi i dizajn. Voli bezvremensku klasiku u modi kao bazu i odjeću visoke kvalitete, zato najviše cijeni francuske, talijanske i španjolske marke. Za svoj uspjeh kaže da ne postoji nikakva tajna, kao što nije tajna da je samohrana majka. Imati blizance nije uvijek lako, ali to za nju nije izgovor da odustane od stvari koje voli. Za to uvijek pronađe vremena, iako je teže. S djecom provodi najviše vremena, ali s obzirom na to da je žena s velikom potrebom da stvara i kreira, dok su blizanci u vrtiću, sve to vrijeme posvećuje svom blogu koji je trenutačno njezina najveća potreba. Blog je dio njezina života, voli ga i ne bi ga mijenjala ni za što na svijetu.

Najnoviji editorijal, koji nam se jako svidio, napravila je za švedskog proizvođača namještaja Ikeu. Riječ je o krevetima na kat koje je smjestila u šumski dom napravljen od starog recikliranog drva iz štaglja. Drvo je dijelom bilo golemo i morala ga je prilagoditi strukturi ležaja i veličini zida. Također je izradila prostor za skladištenje na krovu kuće te ormar i police na dnu. Rezultat je najspektakularnija dječja soba kakvu nismo dugo vidjeli, s puno šumskih detalja koji su prostoru dali izgled sobe iz bajke. Sjajno!

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 07:32