Kuhanje sa stilom

Višenamjenska pećnica koja u potpunosti razbija monotoniju starih metoda kuhanja

 Morphy Richards
Bilo da pečete svježu porciju kolačića, pržite hrskavi toast ili dimite meso - ova pećnica sve to može učiniti u dosad neviđenom stilu

Mali i funkcionalni uređaji koji imaju dobar dizajn jednostavno su nam uvijek predmet zanimanja pa smo tako u nedavnoj potrazi naišli na ovaj jedinstven dizajn pećnice koji je pomno osmišljen za moderne korisnike koji cijene retro stil u svojim kućanskim aparatima i, naravno, cool faktor koji želi imati svaki kuhar.

image
Morphy Richards

Napravite mjesta konvencionalne pećnice jer ste nam svima pomalo dosadile, vrijeme je da na scenu stupi višenamjenska pećnica Morphy Richards koja u potpunosti razbija monotoniju istih starih metoda kuhanja. Posebnost ove preslatke pećnice je jedinstvena evolucija dizajna samog izgleda kućišta, dok se također unosi element klasičnog osjećaja u jedan od najvažnijih kuhinjskih aparata na planeti. Uostalom, i najveći kuhari neće moći istražiti svoju kreativnost bez dobre stare pećnice u svom arsenalu.

image
Morphy Richards
image
Morphy Richards
image
Morphy Richards
image
Morphy Richards
image
Morphy Richards

Iako većina Braunovih proizvoda pod utjecajem Dieter Rams dizajna ima definitivan element minimalizma, ovaj odvažni dizajn pećnice Morphy Richards prisvaja pristup sličan seriji SMEG-a. Odiše onim nagovještajem retro stila koji vas vodi u carstvo dobrih starih vremena u kojima je svaki aparat koji se koristi u kuhinji imao svoju duboku auru. Pogledajte samo estetiku zelene boje ili tamnoplave u kojoj dominira mehanizam otvaranja ovog uređaja nalik tosteru. Zatim tu su nostalgični brojčanici i klizni gumbi koji vraćaju dragocjena sjećanja na zanimljive aparate iz zlatnog doba.

image
Morphy Richards
image
Morphy Richards

Dizajner daje mašti krila s ovom pećnicom Morphy Richards, svjesno imajući na umu praktičan aspekt svakodnevne uporabe. Bilo da pečete svježu porciju kolačića, pržite hrskavi toast ili dimite meso - ova fantastična pećnica sve to može učiniti u dosad neviđenom stilu. Ova višenamjenska pećnica Morphy Richards dobra je za bilo koji način kuhanja i uklapa se u bilo koji dizajn kuhinjske ploče - bilo konvencionalne ili ultramoderne. Ako ste ljubitelj starinskog štiha, želite dekorirati svoj dom i s aparatima za kućanstvo, a uz to ste i u potrazi za vrhunskom pećnicom ovo je svakako idealno rješenje za vas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 03:56