PRIMJERI UOČENI NA PINTERESTU

Vintage kofer? Ma ne, stolić za kavu!

 

Uvijek smo u potrazi za novim načinima na koje možemo poboljšati izgled svog doma i dati mu tu posebnu malu nadogradnju zbog koje će se razlikovati od ostalih. Ponekad su to boje na zidu. U drugim prilikama to može biti pod, strop ili čak sam stil uređenja. No, za one koji ovog proljeća ne planiraju ulaziti u veće makeovere, jednostavna promjena pojedinih elemenata ili ukrasa može biti jednako učinkovito rješenje. Danas vam želimo pokazati kako uvesti uvijek šarmantni kovčeg, dodatak koji se ističe bez obzira na mjesto na kojem se nalazi.

Stol za kavu napravljen od kovčega kul je dodatak koji se iznenađujuće dobro uklapa u različite stilove, a svaku će dnevnu sobu učiniti iznimno privlačnom. Također se može koristiti kao stol sa strane ili čak možete složiti nekoliko kofera kako biste stvorili osebujnu žarišnu točku koja jednostavno ne može ostati nezamijećena. Stolić možete napraviti od potpuno novog kofera starinskog dizajna ili vintage kofera kojem ćete dati moderan makeover. U nastavku vam donosi 19 najboljih primjera uočenih na Pinterestu.

Stol za kavu za pamćenje

Stol za kavu napravljen od kovčega nije nikakva novost i zapravo se često koristi jer ga gotovo svim imamo. Pa zašto bi onda skupljao prašinu kada ga uz malo boje možemo brzo preobraziti u poželjni element uređenja. I što je najbolje, ne morate ga stalno koristiti, možete ga mijenjati sukladno s godišnjim dobom ili stilom uređenja. Različite dnevne sobe zahtijevaju različito stilizirane stoliće, a vaš prljavi i blijedi kovčeg uz malo boje ili dekora može postati predmet koji će svi ukućani obožavati. Stavite ga na kotače i biti još posebniji!

Osim stolića za kavu

Ako posložite više vintage kovčega jedan na drugi, možete kreirati noćni ormarić ili noćni ormarić kada je to potrebno. Oni koji žele koristiti kovčege kao estetski dodatak sobe mogu ih povezati kako bi oblikovali lijepu žarišnu točku. Bilo da je riječ o jednostavnom stalku za knjige ili konzolnom stolu, stari, transformirani kovčeg radi čuda na više načina.

Vintage šarm za svaki stil

Bijelo isprani kovčeg u srcu dnevnog boravka savršen je shabby chic ili industrijski prostor, dok se oni u pastelnim nijansama lijepo uklapaju u moderne, shabby chic i suvremene stilove. Vintage kožni kovčeg savršen je za moderno-tradicionalni dnevni boravak, dok se manje glomazni i manji kovčezi na kotačima lijepo uklapaju u suvremeni životni prostor.

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 18:01