GENIJALNA RJEŠENJA ZA VIŠAK STVARI

Uvedite red u svoj ormar jednom zauvijek!

Imate previše stvari u ormaru, ali jednostavno premalo mjesta kamo bi sve stale? Ne brinite jer postoje rješenja za organizaciju ormara koja će vam pomoći

Iako se čini da je to jednostavno, ponekad zbog nepravilnog skladištenja nema dovoljno mjesta za odjeću i ostale stvari ni u najvećem ormaru, a nerijetko prouzročiti samo još veći kaos. Ponekad se pronalazak nečega tako jednostavnog kao što je par rukavica može pretvoriti u pravu avanturu. Zato je organizacija i 'maksimiziranje' pa i najmanjeg prostora u ormaru ključno za postizanje reda. Srećom, danas postoji puno načina kako možete optimizirati svaki centimetar svog ormara, pa čak i njegovih vrata, i sve to zahvaljujući najnovijoj ponudi Container Storea. Mi smo za vas izdvojili nekoliko naših favorita koji su pristupačni sadržajem, dizajnom, ali i cijenama.

Iako je sastavni dio klasične linije Elfa Container Storea, ova mrežasta košara za razvrstavanje odjeće savršeno će vam doći ako imate premalo mjesta u ormaru. Umjesto da kupujete više različitih košara za rublje kako biste ga odvojili po materijalu ili boji, ova košara pomaže vam da ostanete organizirani bez trošenja suvišnog prostora. Sadrži dvije male i jednu veliku ladicu za izvlačenje te melaminski vrh od drveta koji možete nadopuniti s drugim spremnikom za sortiranje.

Umjesto da slažete odjeću na hrpu i tako stvarate nered, kupnja dodatnih garderobnih vješalica uvijek je mnogo bolje rješenje. Ovaj naizgled sasvim jednostavan komad pomaže vam da u ormar stane što više stvari, a ujedno van izađu ravne i uredne. Container Store nudi praktične vješalice s gumom protiv klizanja odjeće s njih,, i to po niskim cijenama.

Kad ste ograničeni veličinom ormara, logično je da ćete iskoristiti apsolutno svaki centimetar prostora, uključujući i vrata. Ovaj viseći 'organizator' ukrašen je daskama, kukama i košarama kako bi vam osigurao spremište za stvari poput torbica, šalova, nakita ili šešira. Međutim, ni to nije sve pa su vam tako dostupne i dodatne mogućnosti prilagođavanja.

Ako imate policu iznad viseće šipke u ormaru, ne dopustite da vaša garderoba dolaskom ovih hladnijih dana pretvori u hrpu džempera. Spremite sve što vam ne stane na police u ove praktične, ali i vizualno zanimljive kutije od vlaknastih ploča s akcentima prave kože. U njih možete staviti sve stvari za koje nemate mjesta, ali vam trebaju - obuću, sezonske stvari koje čuvate za ljeto ili tek čarape. Kutije su također izvrsne za upotrebu u kućnom uredu ili dnevnoj sobi. Dolaze u različitim bojama pa ih možete kombinirati te unijeti dašak dekora u svoju garderobu!

Ne znate kamo s torbicama i ruksacima, a na policama u ormaru za nju jednostavno više nemate mjesta? Ne brinite, rješenje dolazi u obliku ovih praktičnih kutija za skladištenje koje će vas oduševiti. Naime, spremanje torbica često zna biti vrlo zahtjevan zadatak. Ovaj nagibni spremnik s kožnim detaljima doslovno će postati luksuzan dom za vaše omiljene torbe.

Nered u ladicama s čarapama, donjim rubljem, kravatama ili nekim drugim stvarčicama često vam zna otežavati spremanje? To možete spriječiti, a rješenje se krije u ovim genijalnim organizatorima za ladice koji su pametan način da sve svoje savijene predmete držite na vidiku - uredne i organizirane.

Foto: Container Store.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2024 21:36