THE LAST OF US

"Uselile smo u novi stan, a nakon par mjeseci u njemu je počeo rasti ovaj neviđeni horor"

 /SHUTTERSTOCK
Iz agencije za nekretnine rekli su im da to samo prebrišu krpom....

Dvije stanarke podijelila su zastrašujuće fotografije "gljiva" koje rastu u njihovu stanu čiji najam plaćaju 1500 eura mjesečno, a agencija im je savjetovala da ih jednostavno "izbrišu".

Sestrinski duo poznat samo kao Liss i Lara obratio se TikToku nakon što je kontaktirao agenta za iznajmljivanje o problemu koji nije doveo do rezultata

Prema riječima dviju mladih žena, za koje se vjeruje da su iz Manchestera u Ujedinjenom Kraljevstvu, primijetile su "gljive" kako rastu u njihovom prostoru, prenosi The Sun. Fotografije, koje su u međuvremenu ostavile užasnute stotine korisnika društvenih medija, otkrile su razmjere koje je problem dosegao. Osim što je prostor imao drveni pod koji se mjestimično raspadao, kutovi sobe bili su prekriveni "gljivama" čudnog oblika s tamnijim sporama i svijetlosmeđim klobukom okolo.

image
tiktok/@_lissandlara

Da stvar bude još gora, dvojac je objasnio da su se i podne daske "digle" od vlage u njihovu stanu. Zbunjeni sumornim otkrićem u stanu, stanarke su tada tvrdili da su o problemu obavijestili agenciju za iznajmljivanje. Međutim, unatoč slanju e-pošte zaposlenicima u tvrtki, dvojac je naišao na odgovor kojim nisu bili zadovoljni, podijelivši odgovor agencije za iznajmljivanje u videu na platformi.

Odgovor je glasio: ‘‘Hvala vam na vašem nedavnom izvješću o popravcima imovine. Vjerojatno je samo velika hladnoća i vlaga u određenom području", pretpostavio je agent za iznajmljivanje, prije nego što je podijelio kako se uhvatiti u koštac s problemom "gljiva".

‘‘Da budem iskren, samo ga treba ukloniti i to područje treba obrisati sredstvom za čišćenje površina.‘‘

Nezadovoljne kako je problem ‘riješen‘, sestre su u videu napisale: ‘Agent za iznajmljivanje misli da će se to samo ‘izbrisati‘.‘

Nakon što su podijelili priču na popularnoj platformi, dvojac je otkrio je da su u međuvremenu obavijestili i stanodavca o problemu - a prema njegovim riječima, on "nije imao pojma" jer agent nije proslijedio poruku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:37