Sneak peek

Trendovi koji ćemo viđati u interijerima u 2023. godini već su tu! Ovaj nas posebno veseli

 Nathalie Coster Photographie
Dovoljno je samo pogledati projekte arhitekata i drugih dizajnera prostora kako biste nazreli stremljenja i nove linije proizvoda

Trendovi opremanja prirodno se mijenjaju iz godine u godinu. Pod budnim okom profesionalaca, trendovi za 2023. godinu već su tu! Mnogi su parametri utjecali na stvaranje trendova proteklih godina: demokratizacija rada na daljinu, potreba za prostorom, pitanja vezana uz potrošnju energije, želja za lakoćom i vedrinom u suočenju s ambijentalnom tmurnošću – drugim riječima, dizajn interijera mora se stalno preispitivati ​​kako bi slijedio našu evoluciju.

image
Herve Goluza

Nova godina pred nama u znaku je modularnosti i elemenata koji se izrađuju po narudžbi. I dok se pregrade i vrata igraju skrivača, stepenice streme ka skulpturalnim linijama kako bi unijele malo ljepote u svakodnevni život.

image
Sabine Serrad

U 2023. interijer više ne teži podjeli, već stvaranju međuigre između životnih prostora.

image
Sabine Serrad

Stakleni krovovi tako ustupaju mjesto pregradama i prozorima koji unose razigrani štih u dekor dok favoriziraju svjetlinu.

image
Inna Kostukovsky

Kako su domovi podložni našim životnim promjenama, pojavljuje se cijeli niz kliznih rješenja kako bi se zadovoljili (rastući) zahtjevi za modularnošću. Dolazak nove godine također je prilika za (ponovno) uvođenje nekih zaboravljenih predmeta. Dugo zasjenjen otokom, bar se tako vraća u naše dnevne sobe.

image
Nathalie Coster Photographie

Ima još mnogo toga za otkriti među trendovima koji će zasigurno biti prisutni u 2023. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 00:28