SAMO ZA ODABRANE

Tko kaže da je vanjski aluminijski namještaj neugledan i nezanimljiv? Pogledajte ovu kolekciju

 Petite Friture
Kolekcija uključuje stolove i stolce s letvičastim aluminijskim površinama, srebrnaste metalik završnice prilično sirove i oštre estetike

Biti zaglavljeni kod kuće tijekom pandemije doista nas je naučio nekoliko lekcija. Prvo je da zapravo možete puno učiniti kod kuće, posebno u svom dvorištu! To nas je definitivno natjeralo da shvatimo da ne bismo trebali podcjenjivati svoja dvorišta, ona mogu biti mjesta velike zabave, rekreacije i opuštanja...ovisno o tome kako ih uredimo. Svoje dvorište možete pretvoriti u idealno mjesto za izlazak za vas i vašeg partnera ili organizirati zabavu uz roštilj! A dizajn namještaja koji bi moga potpuno podići i unaprijediti vaše dvorište je aluminijski vanjski namještaj Week-End tvrtke Petite Friture.

image
Petite Friture

Francuski dizajnerski brend Petite Friture dodao je osvježavajući i inovativni dodir svojoj Week-End kolekciji vanjskog namještaja. Kolekcija uključuje stolove i stolce s letvičastim aluminijskim površinama, srebrnaste metalik završnice koja komadima namještaja daje prilično sirovu i oštru estetiku. Kolekciju vanjskog namještaja Week-End prvobitno je dizajnirao 2017. pariški studio Brichet Ziegler. Imao je zrnatu epoksidnu boju koja je dostupna u raznim bojama. Nova završna obrada dodana je kako bi se proslavio i stavio fokus na aluminijski materijal namještaja u njegovom golom i sirovom stanju.

image
Petite Friture

"Week-End je cijeli asortiman vrtnog namještaja čije uokvirene, ovalne ploče za sjedenje ističu naslone i tvore cjelokupni grafički potpis", rekao je Petite Friture. Namještaj u kolekciji ima razigran i zakrivljen sastav s otkačenom privlačnošću, što omogućuje komadima da se skladno stapaju s raznolikim vanjskim okruženjima.

image
Petite Friture
image
Petite Friture

Kolekcija namještaja Week-End lagana je i može se složiti, što namještaj čini izuzetno lakim za premještanje, skladištenje, pakiranje i manevriranje. To je prilagodljiva i prenosiva kolekcija namještaja koju možete dodati ili ukloniti iz svog dvorišta kad god želite. Aluminijska završna obrada dostupna je isključivo kupcima po dogovoru. Međutim, potrebno je naručiti određenu količinu proizvoda kako bi se kvalificirali za kupnju s ovom završnom obradom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2024 13:40