INSPIRACIJA ZA UREĐENJE

Tepih na zidu nova je kul dekoracija koja će vas oduševiti

 Leclairdecor
Jeste li ikada razmišljali o tome da svoj tepih maknete s poda te ga umjesto toga za promjenu stavite na zid?

Iako mu je uobičajeno mjesto na podu, tko kaže da tepih ne možete postaviti negdje drugdje? Naime, mnogi dizajneri interijera u posljednje vrijeme predlažu jednu zanimljivu stvar, a to je da tepih maknete s poda te ga postavite na zid. Da, dobro ste pročitali. Tepih na zidu nova je zanimljiva i vrlo kreativna dekorativna ideja koja će stvoriti da vaša dom izgleda upečatljivo.

Leclairdecor

I nije uopće bitno radi li se o dnevnom boravku, hodniku, spavaćoj sobi ili pak kuhinji, koju god prostoriju odaberete, možete biti sigurni da će izgledati sjajno s tepihom na zidu. Ovisno o tome što preferirate, jednobojni tepih, 'čupavac' ili neki sa zanimljivim uzorkom, jedno je sigurno - isti će u potpunosti transformirati vaš interijer.

Svaka prostorija zahvaljujući tepihu kao dekoraciji na zidu dobit će autentičan izgled pomoću ovog sasvim jednostavnog trika za ukrašavanje, a posebno ga preporučujemo na bijelim i 'praznim' zidovima kojima nedostaje živosti.

Leclairdecor

Tepih napravljen od relativno tanke tkanine najbolje će se uklopiti u unutrašnjost male sobe ili prostorije koja je većim dijelom 'zatrpana' namještajem. Tepih se u tom slučaju može postaviti ovisno o boji, veličini i položaju namještaja. Također se može smjestiti u samo središte prostorije kao umjetnička slika koja privlači pažnju.

Izvor: My Domaine.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 19:07