Novi webshop

Svijeće Vatovac čarobnog mirisa smokve ili pamuka

 

Održavanje starog obrta na životu može biti itekako kreativan i ispunjujuć pothvat, a zagrebački brend Svijeće Vatovac pravi je dokaz te tvrdnje. Pomalo nostalgična priča ovog malog obrta počinje prije točno 80 godina kada su baka i djed Franke Vatovac Tomičić odlučili krenuti u proizvodnju svijeća. Ono što taj naraštaj nije mogao predvidjeti jest da će njihov obrt i dan danas uspješno poslovati i postati jedan od autoriteta po pitanju svijeća za sve prigode.





Franka je pripadnica treće generacije obitelji Vatovac koja održava ovaj obiteljski obrt na životu i to uz pomoć vlastite obitelji. Franka tako sa suprugom Lovrom svakodnevno smišlja, modelira i proizvodi svijeće, kao i druge predmete namijenjene uljepšavanju svakodnevice. I dok je svaka generacija svojom vizijom pomogla da obrt raste i razvija se, Franka je dala obrtu sasvim moderni pečat pokretanjem webshopa u kojem ćete od sada moći kupiti sve Frankine ručno rađene proizvode, čak i ako niste u Zagrebu gdje se obrt nalazi. Frankina misija je jasna: učiniti svoj dizajn i svoje proizvode lako dostupnima svakom domu u svim krajevima Hrvatske.



A tko ne bi poželio u svom domu imati divne mirisne svijeće iz kolekcije HOME s jedinstvenim mirisima smokve, svježe opranog pamuka ili dječjeg pudera koji izazivaju u pozitivne i sretne emocije. Sve svijeće iz proizvodnje ovog zagrebačkog obrta ekološki su i zdravstveno prihvatljive, što je razlog više da ih uključite u uređenje svoga doma. U svom asortimanu Svijeće Vatovac imaju i svijeće za posebne prigode poput vjenčanja ili krštenja koje zu suradnji s Frankom možete personalizirati te tako stvoriti jedinstveni poklon za vaše najmilije. Webshop Svijeće Vatovac posjetite već danas na službenoj stranici brenda, a njihov rad možete pratiti i na društvenim mrežama odnosno na njihovom Facebook i Instagram profilu!





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 01:29