VIDEO

Sin je preuredio podrum u svojoj kući za nemoćne roditelje. Pogledajte što sve sadrži, mislio je baš na sve!

 Youtube/Screenshot/ Caters Clips

George i Bonnie Miller su većinu svog života zajedno, radili su, gradili dobar život sebi i svojoj djeci, a odlaskom u mirovinu počeli su zdravstveni problemi. Bonni je, naime, postajala sve slabija, jedva se kretala i za svaku, i najnormalniju svakodnevnu aktivnosr, trebala joj je nadljudska snaga dok je George počeo imati probleme s pamćenjem.

image
Youtube/Screenshot/ Caters Clips

Schon, njihov sin, bio je jako zabrinut za njih i za njihov daljnji život te normalno funkcioniranje. Zato je odlučio razgovarati s njim, no oni nikako nisu htjeli otići u dom za starije i nemoćne jer su, kako su rekli, odlučili ostariti i umrijeti zajedno. Nisu se htjeli odvajati jedno od drugoga. Bonnie je jednog dana pala i slomila rame, te su tada njihov sin i Jeannie, njegova žena počeli ozbiljnije razmišljati što napraviti i kako im pomoći.

image
Youtube/Screenshot/ Caters Clips
image
Youtube/Screenshot/ Caters Clips
image
Youtube/Screenshot/ Caters Clips
image
Youtube/Screenshot/ Caters Clips

Odlučili su nabaviti mali stan koji bi bio u njihovom dvorištu, kako bi oni mogli biti bliže njima i pomoći im. Ipak, nisu mogli naći tako mali prostor, te su naposlijetku odlučili sami ga napraviti. Od svog podruma napravili su prostor za njih. Iako su se malo žrtvovali, znali su da se neće pokajati. Kako bi vidjeli prostor koji su napravili za njih, pogledajte video u prilogu. U njemu imaju sve što im je potrebno za svakodnevni život: kuhinju, kupaonicu, dnevni boravak i spavaću sobu. I ulaz je prilagođen da Bonnie može nesmetano ući u stan s invalidskim kolicima.

Sigurni smo da će vas oduševiti!

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 21:20