Bogata ponuda

Sajam ručno rađenih proizvoda kreativnog kolektiva MADE BY koji se ne propušta ovog vikenda

 MADE BY
Podržite rad malih proizvođača, kupite kvalitetne i unikatne proizvode na najkreativnijem događaju u gradu!

Ručno izrađeni proizvodi osim jedinstvenosti nose u sebi onu posebnu vrijednost koja je spoj ideje, kreativnog procesa i višesatnog, a ponekad i višednevnog rada na svakom predmetu. Ta vrijednost je ono što pojedinačnu proizvodnju izdiže kvalitetom visoko iznad masovne. Ako volite i koristite ručno izrađene proizvode, onda je Sajam kreativnog kolektiva MADE BY: savršeno mjesto za vas. Sedmo izdanje ovog, sada već popularnog događanja, održava se 21. i 22. svibnja na dobro poznatoj lokaciji u Novinarskom domu Zagreb, Perkovčeva 2.

image
MADE BY
image
MADE BY

Ako do sada niste imali priliku upoznati male proizvođače i direktno od njih saznati sve što vas zanima o njihovim proizvodima, svakako dođite subotu i nedjelju od 10 do 19 sati na veselo druženje uz ugodnu i korisnu kupovinu. Sigurno ćete biti zadovoljni izborom nakita, odjeće, ukrasa za dom, modnih dodataka, ilustracija, prirodne kozmetike, torbi i svega ostalog što su za vas pripremili dizajneri, umjetnici i kreativci iz Hrvatske i regije.

image
MADE BY

Ulaz je slobodan a možete povesti i svoje kućne ljubimce te kupiti neku igračku ili opremu za njih. U humanitarnom kutku očekuje vas Udruga Merida koja brine o napuštenim životinjama, a njihov rad možete podržati kupovinom promo proizvoda, donacijom ili udomljavanjem nekog od štićenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 04:52