DOZA DOBRE TEKSTURE

Rebrasti kuhinjski ormarići sve popularniji, a znamo i zašto: Ove ideje vrijedi razmotriti

 Hubert Zandberg Interiors
Bez obzira preuređujete li ili samo želite promijeniti ormar u kuhinji, ovih 11 ideja definitivno vrijedi razmotriti

Zatvoreni kuhinjski ormarići obično su odabir za kuhinje za većinu vlasnika domova. Iako su u jednom trenutku kao trend zavladale otvorene police, ormarići su se ipak izborili za prevlast, a pogotovo domišljate ideje koje se pojavljuju u posljednje vrijeme. Veliki smo fanovi, rebrastih kuhinjskih ormarića pa vam donosimo nekoliko jako zanimljivih dizajna.

Izrezbarenog, rebrastog izgleda, ovi ormarići učinkovit su i prekrasan način da unesete teksturu u vaš kuhinjski stožer. Da ne spominjemo da detalji dizajna također dodaju linearni element ormarima koji se doimaju modernim i svježim, te od najjednostavnijeg prostora čine nešto posebno

Dakle, bez obzira na to jeste li usred preuređenja ili samo želite promijeniti ormar u svom kuhinjskom prostoru, ovih 11 ideja za ormare definitivno vrijedi razmotriti.

image
Lindye Galloway

1. Uparite ormariće s modernim dizajnom seoske kuće

Iako se ovaj dizajn obično povezuje sa suvremenim dizajnom kuhinja, također se može udobno smjestiti u modernom prostoru sa seoskim štihom, što je dokazala Lindye Galloway. U ovom seoskom stilu, zanimljivi se detalji pojavljuju na udubljenim pločama ormara, uključujući integrirani hladnjak, dajući dobrodošlu dozu teksture i malo rubova.

image
de Vol Kitchen

2. Ili idite više na rustikalni stil

Ova rustikalna scena deVOL Kitchens-a dokazuje da ovakvi kuhinjski ormarići mogu funkcionirati s širokim rasponom stilova i dekoracije. Od pozadine od opeke preko bakrenih ploča do sudopera i ormara od drveta, ovaj prostor za kuhanje pršti teksturom i ugodnom toplinom.

image
Blank Canvas Architects

3. Istaknite samo gornje ormariće

Ako vas zanimaju rebrasti ormarići, ali ne želite preopteretiti svoju kuhinju, samo se usredotočite na gornje ormariće, kao što se vidi u ovom elegantnom dizajnu Blank Canvas Architects. U kombinaciji s drvenim policama i pločom od bijelog mramora, rebrasti detalji izgledaju jednostavno šik.

image
L‘Atelier Paris

4. Idite na kontrast s crnom

Kako bi dizajn vaše kuhinje izgledao još više u trendu, obojite svoje ormariće u dramatičnu crnu nijansu. Tim iz L'Atelier Paris pokazao je za Hunker kako se to radi u velikom kuhinjskom prostoru bez da prostor izgleda mračno i neraspoloženo. Osim izdašne količine prirodnog svjetla koja prodire kroz prozore, gornji ormarići sa staklenim vratima i otok bež boje nude laganu i prozračnu ravnotežu.

image
Hubert Zandberg Interiors

5. Razmislite o zelenoj nijansi

Nema potrebe stati na vizualnom interesu koji rebrasti ormari već pružaju. Odvedite svoju kuhinjsku ideju korak dalje i obojite ih zelenom bojom kako bi se još više istaknuli. U ovom dizajnu Huberta Zandberg Interiorsa, svijetlozeleni ormarići u kombinaciji s mjedenim okovom osvajaju svu pozornost. Ne škodi ni terazzo pozadina i kuhinjska ploča.

image
Build by Design

6. Neka bude jednostavno

Rebrasti ormari nude mnogo vizualnog interesa. Dakle, ako želite da dizajn vaše kuhinje bude minimalan, neka izgled bude što čišći i jednostavniji. U ovom elegantnom prostoru kuhinje tvrtke Build by Design, ormari s ravnim pločama i bijela nijansa zadržavaju suptilnost teksturiranih detalja. Sada se ormarići nadopunjuju, umjesto da se natječu, s mramornom pozadinom radne površine do stropa i drvenim podovima od riblje kosti.

image
Grand Tradition Homes

7. Dodajte dubinu s crnim detaljima

Zapamtite ovu kuhinju Grand Tradition Homes-a i uparite drvene ormare s crnom pločom i pozadinom. Kombinacija će unijeti prekrasnu dubinu u vaš dizajn. Upotpunite izgled mjedenim elementima.

image
Vipp

8. Postavite samo na par ormarića

Ne morate se posvetiti uređenju ormara od vrha do dna u svom kuhinjskom prostoru. Umjesto toga, samo dodajte rebra na nekoliko vrata, pristup koji je lijepo prikazan u ovom modernom dizajnu Vippa.

image
Collective Studio

9. Prihvatite crno-bijelu paletu

Volite ideje za crno-bijelu kuhinju, ali smatrate da je to previše klasičan izgled za vas? U tom slučaju, dajte svim elementima u svom kuhinjskom prostoru rebrasti tretman kao u ovom modernom dizajnu Collective Studio. Ovdje se otok, kuhinjska napa i ostava odlikuju detaljima teksture, dok bijeli ormar, zajedno s odgovarajućim detaljima, djeluje kao savršena pozadina.

image
HW Interiors

10. Uredite mali prostor

Rebrasti ormari također izgledaju sjajno na malim površinama. Ali nemojte nam samo vjerovati na riječ. Tim iz HW Interiorsa dao je ovoj maloj stanici pristupačan i trendovski izgled koji ne preopterećuje prostor nego umjesto toga dodaje dovoljno elegancije.

image
Brave New Eco

11. Stavite rebra posvuda

Pogodite što? Rebrasti dizajn nije ograničen samo na ormare! Izgleda jednako elegantno, čisto i uglađeno i na kuhinjskom otoku ili napi, posebno kada je uparen s plavim ormarićima i narančastim pozadinom kao što se vidi u ovom šarenom kuhinjskom prostoru Brave New Eco.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. ožujak 2024 11:31