Prvi prostor za rad freelancera u centru Zagreba

U BIZkoshnici može se raditi, družitii, piti kavu, telefonirati...

Zagreb je dobio novi coworking prostor, BIZkoshnicu, koja se nalazi u Ilici 71, s pogledom na Britanski trg. Ugodan prostor namijenjen je svima koji žele raditi u opuš¡tenoj atmosferi. Na ideju je, naime, došla Mirela Marović Omerzu , koja je i sama tražila takav prostor za rad izvan kuće, a da nije rijeć o nekom kafiću gdje je bučno i zagušljivo.

– BIZkoshnica je coworking prostor. Jako je nespretno prevesti coworking na hrvatski, no u principu je to suradnički prostor, mjesto gdje nezavisni profesionalci, freelanceri, poduzetnici i svi ljudi koji ne rade u uredu, a treba im mjesto za rad, mogu doći ovdje i obaviti što trebaju – kaž Mirela Marović Omerzu koja je pokrenula ovu inicijativu jer se kod kuće, uz dvoje djece, nije mogla usredotočiti na rad. Otvorila se prilika za najam prostora na Britanskom trgu, pa su ona i prijateljica odlučile napraviti mjesto za sve ljude koji imaju sličan problem.

Ugodan prostor

BIZkoshnica se prostire na 200 četvornih metara, ima čak tri zone s 35 manjih radnih prostora, sobu za sastanke u koju stane do 12 osoba, lounge zonu za druženje, event zonu u kojoj će se održavati razna predavanja i edukacije, virtualni ured, kuhinju i bar, kutak za telefoniranje, recepciju na kojoj svi korisnici mogu ostaviti svoje vizitke i povezati se s ostalim poduzetnicima, ali nudi i usluge brze internetske veze, printera, kopirnog uređaja, skenera i projektora te osobne ormariće za pohranu stvari. Korisnici mogu izabrati koliko žele boraviti u BIZkoshnici te prema tome odabrati paket, koji služi kao svojevrsna članarina.

Paketi i usluge

BIZ day je jednodnevno korištenje prostora koje košta 110 kuna, Virtual bee je usluga virtualnog ureda gdje korisnik može koristiti BIZkoshnicu kao svoju poslovnu adresu za primanje i prosljeđivanje pošte, BIZ Busy Bee je usluga 10-dnevnog korištenja prostora za 850 kuna mjesečno, no postoje i veći paketi. BIZ Superbusybee paket osobi za 1350 kuna nudi fleksibilno mjesto u BIZkoshnici na mjesec dana i dodatne pogodnosti, dok postoji i godišnje članstvo, BIZkoshnica Club, koji osoba plaća 350 kuna mjesečno, a osim prostora nudi i besplatne ulaze na edukacije i predavanja.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 16:06