Prozori Hrvatske

Sjajna izložba fotografija Biljane Gaurine na splitskoj rivi

Ovom izložbom fotografkinja Biljana Gaurina uvela nas je u čudesni svijet Prozora hrvatske. Autorica osme samostalne izložbe zagrlila je cijelu Hrvatsku ovim gotovo nevidljivim motivom. U tim lirskim minijaturama gotovo da možete očekivati da se na svakom od njih pojavi neko lice, zabrinuto ili nasmijano, i upotpuni njenu viziju životom. Autorici je tradicija stalna inspiracija. Bilo da joj oštro suprostavi današnji kontekst besmislenih graditeljskih pokušaja izložbom „Skale, bilo da vam predstavi tajni svijet „Žena dalmatinske zagore“ ili vam prikaže „Sinjsku alku“ u motivima čiju je slavu na svojim fotografijama pronijela sve do Šangaja.

U ovoj temi autorica je našla i srodnu dušu – poznati brand DELIIICIJE koje su nastojanjem svojih osnivača i vizionara željeli sačuvati stare recepte naših nona i ponuditi ih na trpezama u posebnim prilikama i svetkovinama kad slavimo život. Izložba je prodajnog karaktera i predstavlja svojevrsni vodič po cijeloj Hrvatskoj, a svakom putniku namjerniku koji svrati do trgovine DELIIICIJE na splitskoj rivi i zastane na trenutak pogledati u prozore koji služe kao inspiracija da ovog trena ustanete i pogledate kroz svoj prozor i zagrlite ono što imate s puno ljubavi.

Izložba u trgovini Delicije na splitskoj rivi je prodajnog karaktera i predstavlja svojevrsni vodič po cijeloj Hrvatskoj.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 23:39