Top 8

Profili inspirirani skandinavijom. Ovdje potražite inspiracije ako volite skandinavska rješenja

 INSTAGRAM/@SCANDINAVIAN.INTERIOR/
Tražite inspiraciju za skandinavski dizajn svog doma? Ovo je top 8 Instagram profila koji će vas inspirirati

Skandinavski stil odlikuju jednostavnost, ljepota, pristupačnost, minimalizam i funkcionalnost. Stoga nije ni čudo kako ovaj stil već dugo ne napušta naše interijere i stalni je izvor inspiracije mnogima. Instagram, kao mjesto savršeno za instant inspiraciju, mjesto je na kojem se nalazi na tisuće profila inspiriranih skandinavskim dizajnom – kako se onda odlučiti koje profile uključiti u svoju kolekciju inspirativnih profila koje pratimo?

Da bismo vam olakšali ovu tešku odluku, donosimo vam 9 profila u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled.

image
SCANDINAVIAN HOMES/

1. Scandinavian Homes

Bijeli zidovi, biljke, savršeno iskorištavanje praznih prostora, mnoštvo dekorativnih elemenata i svjetlosti – sve to odlikuje domove koje ćete pronaći na ovom profilu.

image
INSTAGRAM/@INTERIOR & SCANDINAVIAN DECOR/

2. Istome

Iza ovog profila stoji simpatičan mladi bračni par. Radi se o Škotima koji sami dizajniraju svoj namještaj inspirirani flozofijom skandinavskog dizajna. Na njihovom profilu pronaći ćete i divne ideje za dječje sobe.

image
INSTAGRAM/@DESIGNSTUFF/

3. Design Stuff

Ulaskom na ovaj profil zakoračili ste u raj nordijskog i skandinavskog namještaja – u Australiji. Na ovom profilu nećete pronaći samo interijere, već i dekorativne predmete koji će vas i same možda inspirirati na neki DIY projekt, novu fotografiju za Instagram ili novu paletu boja u domu

image
INSTAGRAM/@SCANDI-JAPANESE DESIGN CONCEPT/

4. Simple Form

Kako mu samo ime kaže, ovaj Instagram profil prava je definicija čiste jednostavnosti.

image
INSTAGRAM/@SCANDINAVIAN COLLECTORS/

5. Scandinavian Collectors

Na ovom ćete Instagramu koji dolazi ravno iz Stockholma pronaći najbolje komade skandinavskog dizajna od davno u prošlost sve do danas. Scandinavian Collectors možete gledati kao vaš mali online skandinavski muzej.

image
INSTAGRAM/@MY SCANDINAVIAN HOME/

6. My Scandinavian Home

S toliko topline na jednome mjestu, osjećat ćete se upravo kako i ime ovog profila kaže – kao kod kuće.

image
INSTAGRAM/@SCANDINAVIAN.INTERIOR/

7. Scandinavian Interior

Bez previše riječi, ovaj nas Instagram profil vodi u najljepše skandinavski uređene interijere. Nažalost ne objavljuju jako često ali vrijedi dočekati svaki novi interijer.

image
INSTAGRAM/@CARL HANSEN & SØN/

8. Carl Hansen and Son

Danski dizajner i obrtik Carl Hansen na svom Instagram profilu redovito objavljuje svoje projekte, kao i najnovije trendove u skandinavskom dizajnu diljem svijeta. Stoga ako tražite inspiraciju i informacije u jednom – pratite Carla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 15:56