rođendansko iznenađenje

Preuredila sestrin stan od 20 kvadrata u samo 8 sati. Pogledajte ovaj fantastičan makeover!

 TikTok/Screenshot/madisonmalaga

Madison Malaga htjela je iznenaditi svoju sestru za njezin rođendan i to - preuređenjem njenog malog stana u New Yorku. Riječ je o prostoru od svega 20-ak četvornih metara koji je uz pomoć Madison doživio fantastičnu transformaciju.

-Moja sestra je moja ljubav i zaslužila je živjeti u super stanu. Kako nije baš pri novcu, a i manjka joj kvadrata, odlučila sam preuzeti stvar u sovje ruke - kaže Madison koja je sestrin stan renovirala za svega osam sati. Odlučila je biti kreativna, a ne trošiti nepotrebno novac na skupa ulaganja. Za "renoviranje" stana iskoristila je stare daske koje je pronašla u kontejneru, nabavila je nekoliko ukrasnih predmeta (jastučiće, police, ukrase i sl.) u trgovini rabljenom robom i nabavila mali tepih. Sve su to trikovi koje i dizajneri preporučuju i nazivaju ‘malim trikovima za velike promjene‘.

Cijeli proces Madison je snimila i objavila na TikToku.
- Prekrili smo ružne i sive podove, pronašli smo genijalne drvene okvire, ali i shvatili te realizirali način kako da odvojimo krevet za spavanje od ostatka prostora u malom prostoru - objasnila je Madison.
Njezina sestra je, naravno, bila oduševljena rezultatom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 20:39