DIZAJN NAMJEŠTAJA

Prekrasan stol napravljen od recikliranih čaša jogurta i drva eukaliptusa

 Another Country
Stol se također može vrlo lako rastaviti i reciklirati u budućnosti

Zaposlenici su se polako, ali sigurno vratili u korporativne urede, a svakako je riječ o prijelaznoj fazi u kojoj se ponovno uče prilagoditi i skrasiti u uredskom prostoru. U takvoj situaciji važno je dodati dobro dizajniran namještaja koji im pomaže da se osjećaju ugodno i motivirano na svom radnom mjestu. A dodavanje pravog dizajna namještaja može uvelike pridonijeti stvaranju ureda koji je pogodan za motivaciju i produktivnost. Jedan takav dizajn namještaja koji smo nedavno pronašli je stol Work Series II.

image
Another Country

Dizajniran od strane britanske marke namještaja Another Country, Work Series II Table dugačak je i minimalistički stol izrađen kombinacijom drveta i reciklirane plastike, u pokušaju stvaranja održivijih proizvoda za uredska okruženja. Stol Work Series II promišljeno je dizajniran komad namještaja opremljen okvirom od drva eukaliptusa. Stolni umetak izrađen je u cijelosti od recikliranih čašica i ugrađen je u drveni okvir.

image
Another Country
image
Another Country

"Zalažemo se za prirodne materijale, ali to ne znači da ne postoje druga rješenja koja su jednako valjana, možda ponekad i bolja", rekao je osnivač Another Countrya Paul de Zwart. "Na radnom mjestu postoji veliki promet. Količina uredskog namještaja koja se godišnje izbaci je šokantna." Stol Work Series II inicijativa za izradu namještaja za radna mjesta korištenjem recikliranih i obnovljivih materijala, koji imaju minimalan ugljični otisak i ne emitiraju štetne plinove. Stol se također može lako rastaviti i reciklirati u budućnosti.

image
Another Country

Budući da se ploče stola mogu ukloniti i reciklirati, one se mogu i zamijeniti, a okviri se mogu održavati. Stol Work Series II proizveden je korištenjem ljepila, bez dodanog formaldehida, te je obložen završnim premazima na biljnoj bazi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:59