Unikatne torbe

Predstavljamo novi domaći brend Vrecha&Co

Unikatne torbe izrađene od jutenih vreća za kavu

U concept storeu Hysteria u Zagrebu prije nekoliko dana održano je predstavljanje novog domaćeg brenda torbi Vrecha&Co. Ovu pravu ljetnu modnu priču osmislile su dvije prijateljice, dizajnerice i poslovne suradnice, Saša Maksimiljanović i Jasmina Kapetanović, a izradile tete iz Kamensko creative.

Vrecha&Co predstavlja torbe napravljene od jutenih vreća za kavu upotpunjene detaljima raznih boja, a svaka torba je unikatna.

Torbe napravljene od jutenih vreća za kavu izvrsno se mogu uklopiti u svaki ljetni styling, a zbog različitih detalja na vrećama i kombinacija boja podstave, ručki i zatvarača svaka torba je jedinstvena.

Ova, prva kolekcija sadrži pet različitih modela, male torbe u dvije veličine, ceker, veliku Vrechu i ruksak. U ponudi se nalaze s crvenim i maslinastozelenim ručkama te crvenom i maslinastozelenom viskoznom podstavom. Prilikom izrade pazilo se na svaki detalj, tako da svaka torba ima tri unutarnja džepa sa zatvaračima u raznim bojama.

- Dugo surađujemo i družimo se i tako je kroz posao i prijateljstvo nastala ideja o Vrechi&Co. Okosnica cijele priče su jutene vreće koje smo upotpunile šarenim detaljima. Svaka torba je unikatna i ima svoju priču.

Prva kolekcija sadrži modele u pet različitih veličina, a torbe su idealne za šetnju po gradu, odlazak na plažu ili u kupovinu. Mi žene volimo svašta natrpati u svoje torbe, a prednost Vreche je u tome što su izrađene od originalnih vreća koje nose 70 kg kave, tako da imaju veliku izdržljivost. Slobodno ih možete napuniti sa svime potrebnim i nepotrebnim i ne morate se bojati da će puknuti - sa smiješkom objašnjavaju Saša i Jasmina.

Vrecha&Co trenutno se nalazi u prodaji u concept storeu Hysteria u Teslinoj 9 u Zagrebu, a ubrzo će se naći i u dućanu Arterija u Splitu, Electryclady Land Designu u Korčuli i u Puli. Nakon toga ovaj proizvod otputovat će i izvan granica te će se naći u ponudi u dućanima u Ljubljani i Berlinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2024 23:05