dodaj u košaricu

Predivna zrcala i makramei ovogodišnje dobitnice Etsy nagrade za dizajn

 Etsy
Luter je osvojila glavnu nagradu za svoje zrcalo "Glissando" - izrazito neobično i zanimljivo klasično okruglo zidno zrcalo

Ovogodišnji dobitnici nagrade Etsy Design Award su objavljeni, a dobitnica glavne nagrade, Candice Luter, izrađuje prilagođena zrcala i umjetničke zidne ukrase koji su nešto potpuno drugačije od svega što ste vidjeli do sada.

Luter je osvojila glavnu nagradu za svoje zrcalo "Glissando" - jednostavno, ali izrazito neobično i zanimljivo klasično okruglo zidno zrcalo. Ali IMO, njezini zidni makramei zapravo su ukrali svu pozornost.

image
Etsy

U intervjuu za Etsy, Luter je rekla da je, kao i mnogi ljudi diljem svijeta, prošle godine izgubila posao zbog pandemije. "Odlazak iz korporacijske Amerike bio je ... vrlo zastrašujući", rekla je Luter. No, imala je nevjerojatan talent na koji se mogla osloniti, a njezin Etsy shop joj je pomogao da svoj hobi pretvori u posao.

image
Etsy

Luter sada ima tim žena koji rade s njom na stvaranju njezinih predmeta za ukrašavanje doma, koji uključuju zidne makrame ukrase poput "Vibrato" koji je jedan od najzanimljivijih, a odlikuje se u vrhunskom spajanju boemskog stila s modernizmom.

image
Etsy
image
Etsy

Tim u Candice Luter Art + Interiors također radi s kupcima na stvaranju prilagođenih komada koji savršeno odgovaraju postojećem prostoru. Njezini komadi makramea mogu biti obojeni tako da sadrže više shema boja, a kupci također mogu odabrati koje tonove žele na svom komadu.

Pogledajte cijeli inventar na ShopCandiceLuter -u na Etsyju, a ako vidite nešto što vam se sviđa, djelujte brzo jer dobitnik glavne nagrade obično privlači veliku publiku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 11:12