NEŠTO DRUGAČIJE

Postignite umirujuću atmosferu u svom domu uz skandinavski blagdanski dekor

 Etsy
Budući da blagdani obično naginju ekstravagantnijim komadima, čini se da je skandinavski stil teško pronaći u ovo doba godine

Ako postoji nešto što je potrebno u užurbanoj blagdanskoj sezoni, onda su to umirujući komadi koji će vašem prostoru dodati vedrinu. Ove godine unesite skandinavski blagdanski dekor. Ugodna atmosfera i isti takvi ukrasi u minimalističkom stilu pronađeni u skandinavskom dizajnu mogu pomoći ljudima da "unesu osjećaj mira i tišine u svoje domove", što se uvijek cijeni tijekom blagdanske gužve.

Budući da blagdani obično naginju ekstravagantnijim komadima, čini se da je skandinavski stil teško pronaći u ovo doba godine. Ali postoji nekoliko ključnih elemenata koje možete uzeti u obzir kada želite dodati nordijski štih blagdanskom veselju.

Oni koji žele uklopiti skandinavski stil u svoje blagdansko uređenje mogu to učiniti unošenjem toplih tekstila, prirodnog drva i smirujućih boja u svoje prostore. Zamjena svijetlog stolnjaka za platnene podmetače, zamjena šarenih kuglica drvenim ukrasima i odabir čarapa neutralnih boja izvrsna su mjesta za početak.

Prelistajte i pogledajte najbolje skandinavske ideje za uređenje kako biste u svoje praznike udahnuli prijeko potrebni minimalizam.

Najbolje skandinavske ideje za blagdansko uređenje

image
Anthropologie

Objesite svoju božićnu čarapu sa stilom s ovim držačima od prirodnog drva s metalik motivima inspiriranim zimom.

image
World Market

Preskočite vijenac od šljokica i odlučite se za dizajn perli s prirodnim drvenim završetkom.

image
CB2

Dodajte teksturu i dimenziju vratima i kaminu pomoću ovog umjetnog pampas vijenca. U ovoj nijansi možete ga koristiti ne samo za Božić, već i u jesen i proljeće.

image
West Elm

Dobijte mekan i umirujući sjaj s ovim keramičkim svijećnjacima za božićno drvce. A ako stvarno želite dati sve od sebe, možete nabaviti i odgovarajuće seoske kuće.

image
Etsy

Zaboravite zelenilo tradicionalnog božićnog drvca i odlučite se za drvenu opciju koja vam može trajati cijeli život.

image
Food52

Ovi ručno izrađeni drveni ukrasi za drvce utjelovljenje su skandinavskih božićnih ukrasa.

image
Etsy

Ukrasite svoju dnevnu sobu ili blagovaonicu ovim elegantnim svijećnjacima odobrenim od strane hyggea.

image
Food52

Zamijenite sjajni vrh stabla s ovim dizajnom zvijezde od punog drva.

image
Etsy

Stvorite zadivljujući središnji dio s ovim modernim božićnim selom. Svaki je izrađen od punog drveta oraha i ima mjedeni dimnjak koji možete koristiti kao svijećnjak.

image
Etsy

Uljepšajte svoj dom ovim minimalističkim čarapama inspiriranim skandinavskim stilom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 23:16