KAKAV ZAOKRET

Postavila ventilator u dvorište kako bi otjerala komarce, a onda je uslijedilo iznenađenje

 /SHUTTERSTOCK

Na društvenoj mreži Instagram korisnica profila "thatgoodnewsgirl" odlučila je svakog dana objavljivati pozitivne vesti, a jedna od najpopularnijh u posljednje vrijeme stiže iz američkog Teksasa.

Kako prenosi N1. Hr Breyana Elwell s korisničkim imenom ‘breeintheforest‘ ostavila je u svom dvorištu tokom velikih ljetnih vrućina upaljen ventilator za koji se nadala da će otjerati komarce. Kako je dobila tu ideju, nitko ne zna. Međutim, taj postupak polučio je skroz neočekivanim rezultatima. Jedna mala vjeverica je ubrzo primijetila uređaj i došla se rashladiti. Tada je Bri pomislila da bi bilo dobro pomoći vjevericama koje se poput ljudi bore s paklenim vrućinama. Iako prije nije bila veliki zaljubljenik u vjeverice, odlučila je da im u svom dvorištu, uz pomoć supruga, sagradi pravo odmaralište. Prvo su postavili još ventilatora, uz koje se životinjice mogu rashladiti, pripremili im vodu i grickalice. Vjevericama je posvetila poseban ograđeni prostor i sama im izgradila udobne kućice.

"Počela sam pomagati vjevericama, ali onda je to i za mene postala svojevrsna ljekovita terapija", napisala je Bri o svom novom, neočekivanom hobiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 06:44