NEPOŽELJNI SUSJEDI

Pogledajte ovu nevjerojatno ukrašenu kuću koja izluđuje cijelo susjedstvo!

 /SHUTTERSTOCK

Ne može se poreći da je za neke četvrti blagdanska sezona poput natjecanja tko ima najekstravagantnije ukrase na ulici, no čini se da je jedna obitelj ove godine odlučila dati sve od sebe s kićenjem eksterijera kuće, dodajući na to remixe popularnih božićnih pjesama, kao i show zasljepljujućih LED svjetala.

Jedna osoba koja živi u susjedstvu, a ujedno je i korisnik TikToka @the_reallistone, opisao je svečane dekoracije kao "najbolesnije" na koje je ikada naišao i podijelio video na društvenim mrežama.

Na prvi pogled, video koji je postao viralni pokazuje dvokatnicu koja izgledala kao bilo koja druga nekretnina na ulici, ukrašena nizom svjetiljki koje su mijenjale boju. No, kao da glazba u pozadini - kultna Rockin‘ Around the Chrismtas Tree Brende Lee - nije bila dovoljna, prava je zabava počela nekoliko trenutaka kasnije.

U roku od nekoliko sekundi, oni koji su malo prošetali područjem mogli su doživjeti show koji se rijetko viđa, budući da je vesela melodija sada postala remiks koji biste čuli u noćnom klubu. Međutim, to nije sve, oni koji žive na posjedu također su odlučili dodati LED svjetla drugdje, uključujući drveće u vrtu, kao i na ogradu.

Kako bi predstava bila još spektakularnija, show-stopper na pročelju kuće mijenjao je boje sa svakim taktom melodije i zaslijepio sustanare jarko crvenom, zelenom, bijelom, ljubičastom i plavom bojom.

Sveukupni svečani ‘performans‘ potrajao je više od dvije minute, ostavivši korisnike društvenih mreža i zgranute i zaprepaštene.

U samo jednom danu, isječak je prikupio više od nevjerojatnih 8 milijuna pregleda, a tisuće su požurile sa svojim komentarima kako bi podijelile svoja mišljenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 20:39