hrvatska ilustratorica i slikarica

Pogledajte novi stil ilustratorice Mateje Kovač

Uspješna ilustratorica Mateja Kovač predstavlja novi vizualni identitet svog istoimenog branda te najavljuje novitete

Poznata hrvatska ilustratorica i akademska slikarica Mateja Kovač predstavila je novi vizualni identitet koji potpisuje art direktorica Imelda Ramović iz Mireldy design studija i limitiranu kolekciju majica s potpisom kojima ćete odmah poželjeti upotpuniti svoju zimsku garderobu!

-->

Zahvaljujući svojoj ljubavi prema dizajnu koji karakterizira europski duh i svom ženstvenom stilu inspiriranom pariškim retro chicom Mateja već godinama ostvaruje veliki uspjeh na domaćoj i međunarodnoj sceni te gradi karijeru na projektima ponajviše vezanim uz modu. Željna promjene, Mateja je svoj stil nastavila razviti pa je tako nastao novi, pročišćeni izričaj koji koketira s apstrakcijom i koji je ovu mladu autoricu potaknuo na daljnje promišljanje svog izričaja.



Zadatak svog rebrandinga povjerila je art direktorici studija Mireldy Imeldi Ramović, koja je svojim grafičkim rješenjem uspješno spojila talente koji se kriju iza imena ove svestrane umjetnice; smisao za detalj i profinjene slikarske vještine.


U sklopu lansiranja novog “lica” Mateje Kovač predstavljena je i nova kolekcija umjetničkih grafika te odličan dizajn majici proizvedenih u studiju hrvatskog brenda ROBA&ROBA.



Ovom prilikom najavljuju se i drugi uzbudljivi noviteti, poput ilustriranih rokovnika, tapete, keramike, tekstilnih proizvoda za uređenje doma, te nezaobilazne odjevne komade kojima će u bliskoj budućnosti razveseliti svoju publiku. Matejine radove možete pogledati na njezinoj službenoj stranici ili Facebook stranici, a fotografije koje ilustriraju njezin novi stil možete pronaći u galeriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 02:05